Βροντερό «παρών» με ρεκόρ (pics)

από Haris Mol

Ρεκόρ προσέλευσης σημειώθηκε σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς κόπηκαν 11.429 εισιτήρια.

Η κρισιμότητα του αγώνα, το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ είχε νικήσει την προηγούμενη εβδομάδα τον Πανιώνιο αλλά και το χαμηλό κόστος των εισιτηρίων έφερε αναμενόμενα πάρα πολύ κόσμο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τι κι αν η ομάδα είναι τελευταία; Οι οπαδοί του ΑΡΗ έδωσαν βροντερό «παρών» στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις για το ποιος είναι ο ΑΡΗΣ ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που περνάει τα τελευταία χρόνια.

Ας μιλήσουν όμως καλύτερα οι αριθμοί:

-Σήμερα λοιπόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόπηκαν 11.429 εισιτήρια, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ φέτος για τους «κίτρινους», ξεπερνώντας τα 9.041 εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

-Ο  ΑΡΗΣ έγινε σήμερα η τέταρτη ομάδα της λίγκας μετά τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που σπάει το φράγμα των 100.000 εισιτηρίων, φτάνοντας τα 100.033.

-Οι «κίτρινοι» έχουν σχεδόν διπλάσια εισιτήρια από τον πέμπτο στη σχετική κατάταξη, ΟΦΗ, ο οποίος έχει 53.898 εισιτήρια (με ένα εντός έδρας ματς λιγότερο).

Δεν περιμέναμε το σημερινό παιχνίδι για να διαπιστώσουμε τη δυναμική του ΑΡΗ ή την αφοσίωση των οπαδών του, απλώς κάποιοι ας δείξουν επιτέλους το σεβασμό που αξίζει αυτή η ομάδα και αυτός ο κόσμος.

Προτεινόμενα Άρθρα