Δεν αρκεί το μηδέν…

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την βελτίωση του ΑΡΗ στο αμυντικό κομμάτι, αλλά παράλληλα την επιθετική του ανυπαρξία σε συνδυασμό με το πέναλτι, που δεν έδωσε ο Μήτσιος διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα.

Ο ΑΡΗΣ κόντρα στην Βέροια έχασε μία τεράστια ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς, να βάλει την ομάδα της Ημαθίας από κάτω και να πάει στα Χανιά στον τελικό των τελικών με τελείως διαφορετική ψυχολογία, αλλά και… βαθμολογική αναζήτηση.

Ο ΑΡΗΣ έμεινε τελευταίος, έχει δυο βαθμούς λιγότερους από την Βέροια και 4 από τον Πλατανιά,. Ο Απόλλωνας έχει 25, ενώ ξέφυγαν στους 27 οι Πανιώνιος, Λεβαδειακός καθώς έκαναν στην έδρα τους, ότι δεν έκανε ο ΑΡΗΣ με την Βέροια.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι στα Χανιά θα μάθουμε σε μεγάλο βαθμό πόσες ελπίδες παραμονής θα έχει ο ΑΡΗΣ το βράδυ της Κυριακής. Με νίκη φυσικά και θα μπει για τα καλά στο παιχνίδι, με ήττα θα διατηρήσει τον τίτλο του φαβορί για τον υποβιβασμό και θα ψάχνει βαθμούς με καλύτερες από αυτόν ομάδες (ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Αστερας) με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Αν δεν χάσει, θα παραταθεί η αγωνία και η ψυχοβγαλτική διαδικασία-προσπάθεια παραμονής…………………………………………………………………………………………….

Προτεινόμενα Άρθρα