Υποχρεωμένος να το αλλάξει

από AllAboutARIS

Με νέο αίμα στον άξονα και ενδεχομένως αλλαγή και στο σύστημα θα προσπαθήσει ο προπονητής του ΑΡΗ να αλλάξει την εικόνα του ΑΡΗ.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος που έγινε αποδέκτης έντονης κριτικής από τον κόσμο για την μέτρια εικόνα του ΑΡΗ και τη διαχείρισή του από τον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα… έφαγε όλη την ημέρα χθες, σε συσκέψεις επί συσκέψεων, τόσο με τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, όσο και με μέλη της διοίκησης, αναζητώντας το φάρμακο που θα μεταμορφώσει τον ΑΡΗ στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές.

Το μεγάλο πρόβλημα του ΑΡΗ στο κομμάτι της ανάπτυξης σε συνδυασμό με την υστέρηση παικτών κλειδιά της ομάδας τον υποχρεώνουν να αναζητήσει ένα νέο πλάνο για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Το σχήμα με Τσιάρα και Καμινιώτη στα χαφ, μπορεί να προσφέρει σιγουριά στο ανασταλτικό κομμάτι, όμως δεν συνεισφέρει στο επιθετικό. Ετσι δεν αποκλείεται οι δυο παίκτες να μείνουν εκτός και να αναζητηθούν άλλες λύσεις, όπως του Οικονομόπουλου και του Παπαδόπουλου. Είναι επίσης πολύ πιθανό, να αλλάξει και η μορφή της επιθετικής τριπλέτας (Μανιάς-Αγάνθο-Μπακασέτας) και να αναζητηθεί η λύση μέσα από ένα 3-5-2 το οποίο κάποια στιγμή είχε δοκιμάσει ο έλληνας τεχνικός και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Προτεινόμενα Άρθρα