Οι σκέψεις για Τάτο

από AllAboutARIS

Η απελευθέρωση του Τάτου και οι ευεργετικές επιδράσεις που θα έχει στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο προβλέψιμος τρόπος ανάπτυξης του ΑΡΗ έχει ως άμεση επίπτωση να μειώνεται η συμμετοχή του Ανδρέα Τάτου στο παιχνίδι της ομάδας. Το είδαμε δια γυμνού οφθαλμού να συμβαίνει στο παιχνίδι με την Βέροια, το είδαμε έστω και σε μικρότερο βαθμό να λαμβάνει χώρα και σε άλλα παιχνίδια του ΑΡΗ και ιδίως στα εντός έδρας. Ο Τάτος είναι ο μοναδικός παίκτης στον άξονα που έχει χαρακτηριστικά να κουβαλήσει την μπάλα, να δημιουργήσει, να παίξει κάθετα. Όταν όμως μπλοκάρεται με συνδυαστικό μαρκάρισμα από την αντίπαλη ομάδα, βγαίνει εκτός παιχνιδιού όπως έγινε με την Βέροια και οι κίτρινοι… ευνουχίζονται μεσοεπιθετικά.

Το γεγονός αυτό έχει επηρεάσει και τον ίδιο τον παίκτη που αντιλαμβάνεται την ευθύνη που κουβαλάει στις πλάτες του και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν. Πιο πολύ όμως απασχολεί τον Σούλη Παπαδόπουλο που «χάνει» έναν παίκτη πάνω στον οποίο έχει χτίσει το πλάνο του.
Ο έλληνας τεχνικός έχει ως πρώτη προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα να βρει τρόπους να ξαναβάλει τον 24χρονο παίκτη στην ομάδα. Να βρει δηλαδή τρόπο να τον ξεμπλοκάρει είτε αλλάζοντάς του θέση στο γήπεδο είτε διάταξη. Το θέμα το συζητάει καθημερινά και με τον ίδιο τον μέσο του ΑΡΗ σε μια προσπάθεια να βρεθεί η λύση η οποία θα ελευθερώσει αγωνιστικά τον Τάτο και θα ωφελήσει το παιχνίδι της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα