Το Σάββατο απολογείται ο Σπανός

από AllAboutARIS

Η όσο το δυνατόν πιο σύντομη μέρα που ζήτησε για να απολογηθεί ο Γιώργος Σπανός είναι πλέον γεγονός, αφού ο πρόεδρος του Ατρομήτου θα απολογηθεί το ερχόμενο Σάββατο στον Εισαγγελέα.

Ο μεγαλομέτοχος τη ΠΑΕ Ατρόμητος θα απολογηθεί το ερχόμενο Σάββατο στον Εισαγγελέα για τις κατηγορίες περί λαθρεμπορίου καυσίμων, μέσω της εταιρίας του, της ΕΤΕΚΑ. Ο κ. Σπανός είχε ζητήσει την όσο το δυνατόν πιο σύντομα την απολογία του για να αποδείξει την αθωότητά του.

Οι δικηγόροι του Σπανού τόνισαν ξανά πως ο ίδιος δεν εμπλέκεται πουθενά και πως κατηγορείται, μέσω τρίτων, αφού στις ύποπτες συνομιλίες που συνέλαβαν οι «κοριοί» της ΕΥΠ ακούγονται οι φωνές άλλων ανθρώπων και πουθενά του ίδιου.

Το θέμα όπως είναι λογικό συζητείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και για να μην προκληθεί ανησυχία, τους ποδοσφαιριστές καθησύχασε στη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής συνομίλησε με τους παίκτες του παρέθεσε όσα στοιχεία υπάρχουν και τους επεσήμανε ότι δεν υπάρχει λόγος για να ανησυχούν επισημαίνοντας τους –μάλιστα- ότι σύντομα όλα θα τακτοποιηθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα