Εκδικάστηκαν ασφαλιστικά μέτρα, αλλά η ΕΠΟ…κοιμάται!

από AllAboutARIS

Η ποινή που προβλέπεται είναι υποβιβασμός, αλλά ως τώρα δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την ΕΠΟ για την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια.

 Εκδικάστηκε σήμερα η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να «παγώσει» οποιαδήποτε κύρωση από πλευράς ΕΠΟ βάσει της απόφασης που αυτή είχε εκδώσει υπέρ του Γιώργου Δώνη αναφέρει σε σχετικό του ρεπορτάζ το paok24 και φυσικά ο καθένας μπορεί να αναρωτηθεί τι κάνει η ΕΠΟ και επιτρέπει προσφυγή σε πολιτικό δικαστήριο και δεν εφαρμόζει το νόμο που προβλέπει υποβιβασμό!

Η πλευρά του Έλληνα τεχνικού ζήτησε βέβαια αναβολή της εκδίκασης με την αιτιολογία πως ήταν απροετοίμαστη αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά της, ενώ από τη διαδικασία απουσίαζε και η πλευρά της ΕΠΟ.

Η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ημέρες και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξοι πως αυτή θα είναι θετική, στην προσπάθειά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να κερδίσει χρόνο και να στείλει ξανά την υπόθεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, μέσω της προσφυγής είχε καταθέσει προ ημερών στα πολιτικά δικαστήρια.

 

Προτεινόμενα Άρθρα