«Προσπαθούμε να αποφύγουμε την επέμβαση»

από AllAboutARIS

Στο libero 107.4 και στην εκπομπή “AllAboutARIS on AIR” φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο γιατρός του ΑΡΗ Βαγγέλης Πανταζής.

Στο libero 107.4 και στην εκπομπή “AllAboutARIS on AIR” φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο γιατρός του ΑΡΗ Βαγγέλης Πανταζής. Φυσικά η αναφορά του είχε να κάνει με τον τραυματισμό του Ρούμπεν Πουλίδο αλλά και με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Όσον αφορά τον Ισπανό αμυντικό είπε: 

«Την ρήξη μηνίσκου την έχει από παλιά. Τώρα υπήρξε μια κάκωση του συμπλέγματος του συνδέσμου πίσω από το γόνατο. Η ρήξη μηνίσκου του προκαλεί αυτές τις ενοχλήσεις. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα με μια συντηρητική θεραπεία. Θα προσπαθήσουμε δηλαδή να αποφύγουμε την επέμβαση. Αν χειρουργηθεί θα χάσει όλη τη χρονιά. Αν όμως είναι έντονοι οι πόνοι μέχρι και τα τέλη της επόμενης βδομάδας τότε αναγκαστικά θα τεθεί νοκ άουτ και θα χειρουργηθεί. Το πιθανότερο πάντως είναι να χρειαστεί επέμβαση.

Ο έξω μηνίσκος είναι πιο παράξενος τραυματισμός, και αυτό διότι αυτός συμμετέχει στην σταθερότητα του γόνατου. Με τον έσω μηνίσκο δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα σε 3-4 βδομάδες επανέρχεται ο παίκτης. Με των έξω μηνίσκο μπορεί να μείνει και για μήνες εκτός».

Όσον αφορά τον Τριανταφυλλάκο τόνισε: «Είναι πολύ καλά. Την άλλη βδομάδα θα κάνουμε μία ακόμη ακτινογραφία για να δούμε πότε θα μπορέσει να επανέλθει. Προπονείται μόνος του και μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα. Έχουμε βάλει στοίχημα μαζί του ότι θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ». 

Προτεινόμενα Άρθρα