Όταν προσκύνησε η Μπενφίκα…

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS θυμάται ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ στην Θεσσαλονίκη, που κέρδισε και απέκλεισε την τεράστια τότε (1979-80) Μπενφίκα.

Τις τελευταίες μέρες ακούσαμε πράγματα και θαύματα για την Μπενφίκα που αντιμετώπισε τον συμπολίτη στην… έδρα που ο γηπεδούχος χάνει περισσότερες φορές από ότι φέρνει ισοπαλία ή κερδίζει. Τελικά οι Πορτογάλοι ήρθαν με την…τρίτη τους ομάδα και κέρδισαν χαλαρά 0-1.

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται φυσικά σε μία τραγική κατάσταση, ενώ ο συμπολίτης έχει βρει τον δρόμο του αν και με πολλαπλάσια χρέη, επειδή πολύ απλά έχει εδώ και ένα χρόνο επενδυτή.

Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν όμως ότι πρέπει να παραχαράξουμε ή να ξεχάσουμε την ιστορία. Η φετινή κακή χρονιά του ΑΡΗ, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ο κόσμος του ΑΡΗ να χαίρεται και να είναι περήφανος για τον σύλλογο που υποστηρίζει από μικρό παιδί. Το AllAboutARIS θυμάται ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ στην Θεσσαλονίκη που κέρδισε και απέκλεισε την τεράστια τότε (1979-80) Μπενφίκα. Τότε που ήταν πραγματικά μεγαθήριο και αγωνίστηκε και στα δυο παιχνίδια με τους καλύτερους. Δείτε τα βίντεο με το 3-1 στο Βικελίδης και την “χρυσή” ήττα στο Ντα Λουζ με 2-1 που έδωσε στον ΑΡΗ την πρόκριση και αφήστε ορισμένους να είναι ικανοποιημένοι που έχασαν μόνο με 0-1.

Προτεινόμενα Άρθρα