Το τελευταίο του χαρτί…

από Haris Mol

Αν χάσουν… χάνονται οι "κίτρινοι"

Μέχρι στιγμής τα περιθώρια ήταν απελπιστικά στενά για τον ΑΡΗ. Πλέον όμως δεν υπάρχουν. Στο σημερινό ματς επιβίωσης με τον Πλατανιά (17:15), οι “κίτρινοι” καλούνται να φύγουν μόνο με τους τρεις βαθμούς από τα “Περιβόλια”, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι ελπίδες σωτηρίας θα είναι απειροελάχιστες.

Χωρίς Πουλίδο στα Χανιά

Η Νο1 απώλεια του ΑΡΗ για το σημερινό παιχνίδι είναι αυτή του Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος πόνταρε πολλά στην παρουσία του Ισπανού, ο τραυματισμός του όμως τον αφήνει εκτός από τη σημερινή “μάχη” και πιθανότατα απ` όλη τη σεζόν. Απών θα είναι επίσης και ο Πέτρος Καμινιώτης.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Γουναρίδης, Αγκάνθο, Κύργιας, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Αγγελούδης, Παπαδόπουλος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Νταμαρλής, Βανγκέλι, Βλάχος, Κουσίδης, Μανιάς, Ηρακλής, Τσιάρας.

Πολλές απουσίες για Πλατανιά

Όχι μία, όχι δύο αλλά έξι απουσίες μετράει συνολικά ο Άγγελος Αναστασιάδης για την αναμέτρηση με τον ΑΡΗ. Ο τεχνικός των Κρητικών δεν υπολογίζει τους Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Ναζλίδη, Σιαλμά, ενώ ο τελευταίος που προστέθηκε στη σχετική λίστα είναι ο Γεωργαλλίδης.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμος, Γιαχία, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Θέρα, Ινκούμ, Κοκκαλάς, Μπέλιτς, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Σιώπης, Σούκιας, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Προτεινόμενα Άρθρα