Σήμερα “σώσατε” τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Χανιά και τα σημερινά γεγονότα που μπορούν τελικά να…σώσουν τον ΑΡΗ

Ο ΑΡΗΣ φέτος έχει αποδείξει σε πολλά παιχνίδια φέτος, ότι θα μπορούσε κάλλιστα να πέσει μόνος του. Τα λάθη των διοικήσεων του, των προπονητών του, των παικτών του ήταν τόσα πολλά που θα μπορούσαν από μόνα τους να τον οδηγήσουν σε υποβιβασμό.

Ωστόσο όποτε σήκωνε για λίγο κεφάλι, έδειχνε ότι μπορεί να πάρει μία ανάσα οξυγόνου, ότι ίσως είναι σε θέση να σωθεί με… καραμπόλα αναλάμβαναν δράση οι εξαίρετοι ρέφερι. Κάποιοι ανακάλυψαν σήμερα τον Μάνταλο. Μα και πέρσι παρόμοια έκανε στα Χανιά με την αποβολή του Γιαννιώτα, στην Λιβαδειά με την αποβολή του Γκέσιου. Τα έγραφα πριν το ματς, τα γράφω εδώ και χρόνια- όπως μπορώ να τα γράψω με συγκεκριμένο τρόπο γιατί πρέπει και να αποδεικνύω αυτό που βλέπουμε όλοι αν δεν θέλω να μπω φυλακή-. Ο Μάνταλος της ΕΠΣ Αθήνας που έγινε ΕΠΣ Καβάλας και είχε… υποβιβαστεί για να επανέλθει στην συνέχεια, είναι ο ρέφερι που ακούγεται από τον Μπέο ότι τον πήρε τηλέφωνο και τα είπανε και για να μην τα ξαναγράφω, διαβάστε το blog πριν το ματς http://www.gazzetta.gr/football/article/589858/teleytaia-eykairia.

Ο ΑΡΗΣ πήγε σαν πρόβατο στην σφαγή λόγω της διοικητικής του ανυπαρξίας και με δεδομένο ότι ο Πλατανιάς ούτε καν μπήκε στην περιοχή του για να δώσει το δικαίωμα για οποιαδήποτε φάση, στην πρώτη φάση ο Γουργιώτης που μετά το 1-1 έχει δώσει περισσότερα ανύπαρκτα φάουλ από τον Μάνταλο, φεύγει στην σέντρα για ένα γκολ που ποτέ δεν υπήρξε. Ο Μάνταλος ολοκληρώνει το έργο του με δυο αποβολές παικτών του ΑΡΗ για… εξύβριση και την ίδια στιγμή έχει αποβάλει και τον κ. Κάκογλου που ο ΑΡΗΣ δήλωσε στο φύλλο αγώνα ως κάτοχο διπλώματος UEFA PRO, αλλά ο Κάκογλου είχε μείνει στην Θεσσαλονίκη και στο ματς της Κ15 που ο ΑΡΗΣ κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-1!!! Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του ψέματος και τι συμβαίνει; Να τιμωρηθεί ο ΑΡΗΣ θα πει κάποιος γιατι έβαλε στο φύλλο αγώνα προπονητή που τελικά δεν κάθισε στον πάγκο……………………………………………………………………….

Προτεινόμενα Άρθρα