Έρμαιο του κάθε καρεκλοκένταυρου

από AllAboutARIS

Οι δύο διοικήσεις του ΑΡΗ τη φετινή χρονιά έχουν αποτύχει παταγωδώς στη προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας.

Μετά και το νέο πατατράκ στα Χανιά η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ψάχνει τρόπο αντίδρασης απέναντι στα κέντρα αποφάσεων όπως λέγεται από δικά της μέλη. Αναρωτιόμαστε τι ακριβώς ψάχνει τώρα; Ποια αντίδραση; Ποιον τρόπο; Για πότε; Από τις 18 Δεκεμβρίου που ανέλαβε δεν έχει κάνει το παραμικρό για να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας. 

Ο ΑΡΗΣ βάλλεται από παντού και κανείς δεν κάνει τίποτα. Κανείς από τη διοίκηση, κανείς από τους πολιτικούς κανείς από τους… ισχυρούς της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας. Ότι συμβαίνει με τη διοίκηση Σκόρδα το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και με την διοίκηση του Ηλιάδη. Όποιος θέλει να… σφάξει τον ΑΡΗ το κάνει με χαρακτηριστική ευκολία και στη συνέχεια πουλάει και… τρέλα.

Κανείς, μα κανείς δεν σέβεται τα 100 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου. Ο ΑΡΗΣ έχει γίνει έρμαιο του κάθε καρεκλοκένταυρου και δυστυχώς ζει στιγμές ανάλογες και ίσως χειρότερες από τις δύο μαύρες χρονιές της ιστορίας του.

Αυτή τη στιγμή δεν αναζητεί τρόπο αντίδρασης στα αρμόδια όργανα αλλά τρόπο να απαλλαγεί μια για πάντα από τους ανθρώπους που τον έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση και φυσικά τρόπο να βρεθεί λύση που θα επαναφέρει τον Σύλλογο στον ίσιο δρόμο.

Προτεινόμενα Άρθρα