Λογικά επιστρέφει στη θέση του

από Haris Mol

Με τις απουσίες των Μπουγαϊδη, Πουλίδο ο Μιχάλης Κύργιας θεωρείται σίγουρος παρτενέρ του Μιχάλη Γιαννίτση στο κέντρο της άμυνας.

Τα θέματα που καίνε αυτή τη στιγμή τον ΑΡΗ ενδεχομένως να μην είναι μόνο αγωνιστικά ωστόσο απομένουν ακόμη 8 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα παίκτες και προπονητής να είναι αναγκασμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Η προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι ξεκινάει και όσο βαρύ και αν είναι το κλίμα ο ΑΡΗΣ καλείται να βρει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες μήπως και γίνει το… θαύμα στο τέλος.

Βέβαια οι απουσίες για το ματς με τον ΟΦΗ είναι πολλές και σημαντικές. Ο Πουλίδο δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή, ενώ Μπουγαϊδης και Μπακασέτας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς αποβλήθηκαν στα Χανιά.

Αυτό σημαίνει πως ο ΑΡΗΣ είναι μείον δύο κεντρικούς αμυντικούς. Ο Γιαννίτσης θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα ενώ το πιθανότερο είναι ο Κύργιας να αποτελέσει τον παρτενέρ. Υπάρχει και ο Ηρακλής ο οποίος πάντως εδώ και καιρό αναίτια βρίσκεται εκτός πλάνων, ενώ στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να παίξει και ο Νταμαρλής.

Δύσκολα πάντως θα υπάρξει κάποια έκπληξη στην συγκεκριμένη θέση αν και τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν φοβερά πράγματα και με τις επιλογές όπως για παράδειγμα να υπάρχουν διαθέσιμα τέσσερα δεξί μπακ και να αγωνίζεται στην συγκεκριμένη θέση βασικός ένας στόπερ! 

Προτεινόμενα Άρθρα