Αγανάκτησαν με… Μούτα

από AllAboutARIS

Η ανακοίνωση των παικτών του ΑΡΗ είναι μία πραγματική κατάθεση ψυχής και πολλοί αναρωτήθηκαν σε ποιους αναφέρονται στο πέμπτο σημείο της ανακοίνωσης. Οι παίκτες του ΑΡΗ ήταν έξαλλοι με τις τοποθετήσεις του Μούτα που προστέθηκε σε μία σειρά ανθρώπων που ασκούν κριτική όταν βρίσκονται εκτός ομάδας.

Η ανακοίνωση των παικτών του ΑΡΗ είναι μία πραγματική κατάθεση ψυχής και πολλοί αναρωτήθηκαν σε ποιους αναφέρονται στο πέμπτο σημείο της ανακοίνωσης. Οι παίκτες του ΑΡΗ ήταν έξαλλοι με τις τοποθετήσεις του Μούτα (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=34690) που προστέθηκε σε μία σειρά ανθρώπων που ασκούν κριτική όταν βρίσκονται εκτός ομάδας, ενώ όταν βρίσκονται εντός του συλλόγου έλεγαν άλλα! Αναλυτικά το επίμαχο σημείο

Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για την πορεία της ομάδας, αλλά ουδείς μπορεί να παραβλέψει την σωρεία «ανθρώπινων» διαιτητικών λαθών που μας έχουν οδηγήσει σε αυτήν την βαθμολογική θέση.

Την στήριξή τους στην ομάδα, πάντως, οφείλουν να προσφέρουν και πρώην παράγοντες, προπονητές και στελέχη, οι οποίοι με τις δηλώσεις και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους, μόνο κακό προκαλούν.

Είναι να απορεί κανείς γιατί, όταν οι ίδιοι βρίσκονταν στην ομάδα, δεν είχαν λέξη να πουν για τα προβλήματά της. Φαίνεται ότι τα κίνητρά τους είναι ιδιοτελή και ότι αυτό που τους ενδιαφέρει και τώρα, όπως και τότε, είναι να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες. Σταματήστε επιτέλους να κάνετε κακό στον ΑΡΗ!

Προτεινόμενα Άρθρα