Η πρόταση Στεφανίδη

από AllAboutARIS

Η ΚΜΑ βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει δράση, σύμφωνα με τον κ. Στεφανίδη

Ο Πάνος Στεφανίδης παρέμεινε, για αρκετά λεπτά στο βήμα, αναφερόμενος στη διάδοχη κατάσταση, και ποιοι θα την αποτελέσουν. Τα λεγόμενά του παρουσιάζουν ενδιαφέρον…

“Γιατί κ. Παπαδόπουλε δεν πήγες να δικάσεις; Κάκως κάναμε συνέλευση. Έπρεπε να περιμένουμε να πέσει η ομάδα. Ο Μπουτάρης ήρθε το καλοκαίρι και “ψήθηκε”. Αυτός που φταίει που χάσαμε την προσωρινή διαταγή; Όποιον Αρειανό ρωτάς, λέει ότι η ομάδα είναι πεσμένη. Και με αυτούς, θα πέσουμε. Οφείλουμε να παλέψουμε”.

Στη συνέχεια, τόνισε:

Η αλλαγή διοίκησης είναι για το τι θα κάνουμε στα επόμενα οκτώ ματς. Πρέπει να κινηθούμε με αξιοπρέπεια. Δεν γίνετε να μας βρίζουν άλλο. Είμαστε διατεθημένοι σαν ΚΜΑ να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Να καλέσουμε τον ΑΣ και τους παλαιμάχους και να δημιουργήσουμε κάτι δυνατό. Για τώρα, η ΚΜΑ είναι αποφασισμένη να αναλάβει τις ευθύνες της. Επειδή χτυπήσαμε και πόρτες, δεν μπορούμε κάποιους να τους κατηγορούμε γιατί δεν μπαίνουν. Ας αποφασίσουμε αν θα κρατήσουμε τη διοίκηση που έχουμε. Περίμενα να ήταν εδώ και ο ΑΣ σαν μεγαλομέτοχος για να συμμετέχει, αλλά και οι παλαίμαχοι. Το ποιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να κάνουμε το κλαμπ των ανθρώπων που θα πληρώνουν πχ από 3000 ευρώ και θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε ένα ποσό για να απόφύγουμε την ομηρεία των παικτών ποιυ χρωστάμε. Ήδη έχω θετικές αποφάσεις από ανθρώπους όπως ο Παπαιωάννου και ο Δασυγενης. Αν συγκεντρώσουμε ένα ποσό 600.000 ευρώ μπορούμε να διαπραγματευτούμε. Έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια να κινητοποιήσουμε κάποιους Αρειανούς, ώστε να συγκεντρώσουμε κάποια χρήματα. Η μεγαλύτερη απειλή στον ΑΡΗ είναι οι πρώην παίκτες και οι μάνατζερ. Είναι γνωστή η τραγική κατάσταση της ομάδας. ΕΠειδή δεν έχει εμφανιστεί κανένας, πρέπει κάποιοι να βγουν μπροστά. Έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές. Να διαπραγματευτούν με τους πιστωτές.

Τώρα έρχεται το μαύρο σενάριο. Δεν δέχονται οι παίκτες διακανονισμό. Εκεί είναι η γενναία απόφαση και όχι στο ΑΦΜ. Αν πας να παίξεις του χρόνου με αυτά τα χρέη, θα είσαι με την απειλή αφαίρεσης βαθμών και μη διεξαγωγής αγώνων. Θα μαζέψουμε το ποσό τέλη Μαίου. Θα τους καλέσουμε από τώρα σε διαπραγμάτευση και θα τους τονίσουμε ότι ο λαός του ΑΡΗ έχει πάρει αυτή την απόφαση. Ή θα δεχτούν τον διακανονισμό ή θα πάμε να παίξουμε αλλού. Δεν θα δεχτούμε κανέναν εκβιασμό. Ορκίζομαι στα παιδιά μου πως δεν με ενδιαφέρει το ΑΦΜ. Στη Γ` Εθνική πας με καθεστώς ειδικής εκαθάρρισης και σου δίνει τη δυνατότητα της άμεσης ανόδου. Είναι ένα δεδομένο που περιμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθεί.

Θα μαζέψουμε κάποια λεφτά για τους διακανονισμούς. Αν δεν τους δεχτούν, θα αποτελέσουν τη μαγιά για τη νέα χρονιά. Μακάρι να δεχτούν τους διακανονισμούς. Θα σημάνει το σβήσιμο 11 εκατ. Θα μείνει το Δημόσιο, περίπου στα 10 εκατ. και το Λάκκωμα. Αν σβήσουμε τόσο μεγάλο χρέος, ο ΑΡΗΣ θα είναι πολύ πιο ελκυστικός.

Για την Γ` Εθνική, ούτε να το λέω δεν θέλω. Θα αποφασιστεί εδώ, μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Για τα χέρη, 15 εκατ. στην εφορία, 11 σε παίκτες και μάνατζερ και 2-3 εκατ. σε ιδιώτες. Η συνδρομή στο σωματείο θα είναι 3.000 ευρώ. Φιλοδοξούμε να μαζέψουμε, μαζί με τις συνδρομές τις Λέσχης, 600.000 ευρώ. Από εμάς εξαρτάται αν θα συγκεντρωθούν. Τη μεγάλη συνδρομή τη ζητάμε από ανθρώπους με επιφάνεια και έχουν υποχρέωση απέναντι στον ΑΡΗ. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που δεν είναι σήμερα εδώ, αλλά έχουν πει ήδη το ναι.

Δικιά μας επιθυμία είναι ανα αλλάξει η διοίκηση στην ΠΑΕ””.

Προτεινόμενα Άρθρα