«Να παραιτηθεί ο Σκόρδας»

από Haris Mol

Δηλώσεις μετά το τέλος της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ έκανε ο πρόεδρός της, Παναγιώτης Στεφανίδης.

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης μίλησε για την επόμενη μέρα, το πλάνο που έχει καταρτιστεί και κάλεσε τη διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα να παραιτηθεί από την ΠΑΕ για να διευκολύνει τις εξελίξεις.

Αναλυτικότερα είπε:

«Μετά από όσα γίνονταν στην ΠΑΕ και την κατάσταση της ομάδας, ήταν επιτακτική η ανάγκη για αλλαγές όσον αφορά την εκπροσώπηση του ΑΡΗ σε όλους τους φορείς. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση και να μεταχειρίζονται τον ΑΡΗ σαν σκουπίδι. Δεν υποσχόμαστε τίποτα, αλλά θα είναι ξανά αξιοπρεπής και θα έχει τον σεβασμό των πάντων από εδώ και πέρα. Θα κοιτάξουμε να αποκαταστήσουμε το όνομα της ομάδας. Δεν εγγυόμαστε όμως τίποτα, γιατί η θέση μας είναι δύσκολη. Υπάρχουν σκέψεις και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ελπίζω η διοίκηση Σκόρδα να μην εκτραχύνει άλλο την κατάσταση και να δηλώσει την παραίτηση, ώστε να μην δημιουργεί εμπόδια. Τον καλούμε να παραιτηθεί για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την επόμενη μέρα Η κατάσταση στον ΑΡΗ είναι τραγική και είναι δύσκολο για τον οποιοδήποτε να εμπλακεί.

Υπάρχουν κίνδυνοι που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική ζωή του καθενός. Και εμείς δεν θα μπαίναμε αν δεν φέραμε το βάρος της ΚΜΑ. Αυτό είναι κάτι σαν σκέψη. Καταγράφηκε σε ένα χαρτί, υπήρξε θετική ανταπόκριση και θα προχωρήσει. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός και όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα εξετάσουμε όλα τα δεδομένα και ο κόσμος του ΑΡΗ θα πάρει μία απόφαση, κινούμενοι σε αυτόν τον άξονα. Η διοίκηση του κ. Ηλιάδη παρόλο που ήξερε τι ήθελε να αντιμετωπίσει, ήταν εδώ να μιλήσει τον κόσμο. Είναι δυσάρεστο γεγονός ότι η διοίκηση δεν ήταν εδώ και αυτό έχει να κάνει με την εικόνα του διχασμού που υπάρχει στην ομάδα».

Για την παραμονή: «Προσπαθώ να έχει πάντα το μέτρο μέσα μου. Αν δεν παλέψουμε θα πέσουμε, για να σωθούμε και να αποκαταστήσουμε το γόητρο του ΑΡΗ».
Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο αγωνιστικό: «Θα το ξέρετε το πρωί».

Προτεινόμενα Άρθρα