Κόντρα στη λαϊκή ετυμηγορία ο Σκόρδας

από Haris Mol

Δεν αποτελεί έκπληξη η στάση που πρόκειται να κρατήσει ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί αλλά θα αντισταθεί στο «πραξικόπημα που επιχειρείται».

Ο γνωστός Λάμπρος Σκόρδας δεν εκπλήσσει κανέναν με τη στάση την οποία προτίθεται να κρατήσει, κόντρα σε ό,τι αποφάσισε απόψε η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ μέσω της έκτακτης γενικής συνέλευσης.
Με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στα «Αθλητικά Νέα» τόνισε ότι θα αντισταθεί στο «πραξικόπημα που επιχειρείται», επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για την παραίτηση του προέδρου του ΑΣ, Θωμά Γιώτα και προανήγγειλε παρουσία εισαγγελέων το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα παιχνίδι που θα υπάρχουν MONO οπαδοί του ΑΡΗ!

Αναλυτικότερα είπε:

«Είμαστε διορισμένοι από το Πρωτοδικείο με απόφαση δικαστική. Δεν μπορεί κανείς να μας βγάλει αν δεν παραιτηθούμε. Εμείς στα χέρια των ανίκανων, που τον έχουν για ιδιοτελείς σκοπούς δεν τον αφήνουμε. Θα αντισταθούμε στο πραξικόπημα που επιχειρείται. Θα κάνουμε την προσπάθεια με την ομάδα, τους παίκτες που έχουμε φέρει και συμπεριφέρονται με καρδιά και Αρειανοσύνη. Δεν θα αφήσουμε να πάει άκλαυτος ο ΑΡΗΣ. Αν πάει στα αποδυτήρια άνθρωποι όπως ο Στεφανίδης θα φύγουν όλοι τρέχοντας.

Εκείνο που είναι άσχημο είναι ότι αποδυναμώνεται η θέση του ΑΡΗ με όλα τα αυτά τα γελοία που γίνονται από τους οργανωμένους, που έρχονται με μεροκάματο να διαλύσουν το σύλλογο. Βλέπετε ότι υπάρχουν κροτίδες, στον Λαζαρίδη ο οποίος δεν μίλησε, τραγουδούν και βρίζουν τη διοίκηση μέσα στο παιχνίδι. Αυτοί επέλεξαν τον Ηλιάδη και τον Στεφανίδη το καλοκαίρι. Αυτοί είναι οι ένοχοι. Καλώ τον απλό κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να συμπαρασταθεί στην ομάδα και να την προστατέψει από αυτούς που θα επιχειρήσουν να κάνουν έκτροπα. Θα υπάρχουν εισαγγελείς, για να προστατέψουμε την ομάδα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρόσθεσε: «Θα καταντήσουμε Θερμαϊκός, θα πάμε στη Γ’ Εθνική και θα μείνουμε εκεί τρία χρόνια. Υποχρέωση του Αρειανού είναι να ξεσηκωθεί. Αυτούς τους προπονητές και αυτούς τους παίκτες μπορούσε να έχει ο ΑΡΗΣ το καλοκαίρι αλλά αυτοί που μαζεύτηκαν σήμερα έφεραν το καλοκαίρι τον Ηλιάδη. Αυτοί έχουν την ευθύνη για το σημερινό χάλι. Περιμένω να έρθει ο κόσμος να προστατέψει την ομάδα από αυτούς που εγκληματούν τα τελευταία 5-6 χρόνια».

Ο Σκόρδας προανήγγειλε μάλιστα την παραίτηση του Θωμά Γιώτα από την προεδρία του Ερασιτέχνη, λέγοντας: «Με αυτή την προσπάθεια ανάγκασαν τον Γιώτα να παραιτηθεί, μου στέλνει μήνυμα ότι θα παραιτηθεί. Ανάγκασαν τον Κώτση να ορίσει εκπρόσωπο τον Γρόλλιο».

Εντυπωσιακή ήταν και η τοποθέτησή του για την εντολή του να πέσουν κάτω οι παίκτες στο με τον Πλατανιά, προσποιούμενοι τους τραυματίες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποκάλυψε και το υπόλοιπο του… σχεδίου του, λέγοντας: «Εγώ ήθελα να πάρω την ομάδα και να καθίσουμε στο πλάι, μπροστά στη φυσούνα. Το να κάνουμε ότι διαμαρτυρόμαστε ήταν λάθος; Το να κάνουν τους τραυματίες ήταν λάθος; Θα παίζαμε τοπαιχνίδι, αφού πρώτα κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε για να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι ο ΑΡΗΣ είναι πολύ μεγάλος για τα νύχια αυτών των αστείων. Τα παιδιά μου είπαν ‘άσε να κερδίσουμε το ματς, θα τους πάρουμε με 9’ μου είπαν».

Στο ραδιοφωνικό του παραλήρημα ο Σκόρδας…

-Διέψευσε τον εαυτό του και επιβεβαίωσε τον Μιλίνκοβιτς, καθώς κόντρα στους αρχικούς του ισχυρισμούς ότι ο Σέρβος στοίχισε 139.000 ευρώ, δήλωσε ότι πήρε 47.000 ευρώ.

-Εξέθεσε τον Θωμά Γιώτα λέγοντας ότι συμφωνεί και συνυπογράφει ανακοίνωση της ΠΑΕ.

-Είπε ότι έχει χρόνια σχέση με Δούρο, Μπριάκο, Τσαχειλίδη και Καλύβα και ότι δεν είναι η ΚΕΔ που σφαγιάζεται ο ΑΡΗΣ αλλά άλλου είδους “μαγαζιά”.

-Κατηγόρησε τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Βασίλη Μάστορα ότι το καλοκαίρι με τον Ηλιάδη προσπάθησαν να πάνε αλλού τον ΑΡΗ αλλά δεν μπορεί να είναι παρατρεχάμενος χωρίς δύναμη ο σύλλογος.

-Αντέδρασε στη νέα ΑΜΚ, λέγοντας ότι γίνεται κατά παραγγελία της συντεχνίας των δικηγόρων και ότι θα τινάξει στον αέρα τη νέα προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 99.

Προτεινόμενα Άρθρα