"Λύση το συντομότερο δυνατό"

από Haris Mol

Ο γνωστός νομικός για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ΑΡΗ

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Χριστοφορίδης, αναφερόμενος στις εξελίξεις που υπάρχουν από χτες το βράδυ στην ΠΑΕ, αλλά και στον Ερασιτέχνη ΑΡΗ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για το τι θα γίνει στον ΑΣ, μετά την παραίτηση του κ. Γιώτα: “Ή θα περιμένουν να φτάσει στο τέλος η θητεία της τωρινής διοίκησης ή θα γίνει ανάκληση της. Η παραίτηση του κ. Γιώτα διευκολύνει τις εξελίξεις, γιατί δημιουργείται ένα κενό εξουσίας”.

Για την άρνηση του κ. Σκόρδα να παραιτηθεί: “Από τη στιγμή που η διοίκηση της ΠΑΕ είναι ορισμένη, σημαίνει πως έχει νόμιμη διοίκηση. Άρα είναι αρμοδιότητα του μεγαλομετόχου να καταθέσει αίτηση ανάκλησης της τωρινής διοίκησης και να πείσει τον ειρηνοδίκη υπηρεσίας οτι αυτή η διοίκηση δεν έχει τη λαϊκή προτίμηση και ότι πρέπει να αντικατασταθεί για κάποιους συγκεκριμένους λόγους”.

Για την χρησιμοποίηση του ονόματος του από τον κ. Σκόρδα σχετικά με την αποτυχία του άρθρου 99 και το θέμα του ΑΦΜ: “Δήλωσα ότι μέχρι τώρα περαιτέρω ελεύθερος. Δεν μου έχει επιτεθεί κανένας ότι κατέστρεψα τον ΑΗ. Αυτό που ξέρω που είναι ότι  μαζί με τους κ.κ  Αργυριάδη και Τσομίδη καταθέσαμε την αίτηση για το άρθρο 99. Πήραμε την προσωρινή διαταγή, η οποία διατηρήθηκε δύο φορές χωρίς να το ζητήσουμε. Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν ζήτησα ποτέ αναβολή, ούτε αν είχα πρόβλημα υγείας ή αν είχα άλλες δίκες. Ήμουν πάντα ¨παρών”.

Για το πως βλέπει την ομάδα: “Είναι δύσκολο τα πράγματα. Πρέπει να βρεθεί το συντομότερο κάποια διοικητική λύση”.

Προτεινόμενα Άρθρα