Μεγάλος σύλλογος, μικροί παράγοντες

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για πρωτοφανή γεγονότα και παράγοντες, που δυστυχώς οδηγούν τον ΑΡΗ στην διάλυση.

Δυστυχώς ο ΑΡΗΣ όχι απλά βρίσκεται με μηχανική υποστήριξη αλλά ξευτιλίζεται και μετά θάνατον. Απίστευτα, πρωτοφανή είναι όσα ζούμε τις τελευταίες μέρες, αλλά για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί όλα ατά είναι το κερασάκι στην τούρτα ενός εμφυλίου και μία απίστευτης μίζερης κατάστασης που ξεκίνησε από την μέρα που ο Λάμπρος Σκόρδας έχασε για πρώτη φορά τις εκλογές από τον Αθανασιάδη.

Μόλις…πέρασε η χρονιά της Ευρώπης, των 12500 διαρκείας, του τελικού και της ευρωπαικής πορείας που φυσικά δεν αποτελούσαν πρόσφορο έδαφος για κριτική, ξεκίνησε μία πρωτοφανής αποδόμηση όλων όσων δεν συμφωνούσαν ή αποκάλυπταν το τι πραγματικά συνέβαινε.

Η ανικανότητα των παραγόντων, η απουσία ενός ισχυρού οικονομικού παράγοντα και η… παρουσία ενός ονείρου των Αρειανών, της Λέσχης, που δυστυχώς εξελίχθηκε σε εφιάλτη έφερε τον ΑΡΗ σε αυτό το σημείο. Αν δεν υπήρχε Λέσχη, δεν θα μπορούσε ποτέ να επιστρέψει ο Σκόρδας που βέβαια μιλάει για νομιμότητα όποτε τον συμφέρει. Πέρσι ο Ψηφίδης δεν παραιτήθηκε, δεν υπήρξε καμία Γενική Συνέλευση, αλλά έγινε διοίκηση με δικόγραφο μάλιστα του ΑΣ. Φέτος υπάρχει Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ, υπάρχει απόφαση, αλλά την θεωρεί άκυρη γιατί λέει παραιτήθηκαν τρία μέλη, που χθες ήταν στην συνέλευση και είπαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους, ότι δεν ενέμειναν στις παραιτήσεις και δεν έγιναν δεκτές από το συμβούλιο και τις απέσυραν………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Προτεινόμενα Άρθρα