«Δεν πρόκειται να συμμετέχω στη νέα διοίκηση»

από AllAboutARIS

Ο Χρήστος Γρόλλιος μίλησε στο Libero 107.4 και στην εκπομπή «AllAboutARIS on AIR» και ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε κανένα νέο διοικητικό σχήμα

Ο Χρήστος Γρόλλιος μίλησε στο Libero 107.4 και στην εκπομπή «AllAboutARIS on AIR» και ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε κανένα νέο διοικητικό σχήμα, ενώ εξέφρασε και την έντονη δυσαρέσκειά του για τα όσα εξαπολύει και εναντίον του ο Λάμπρος Σκόρδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Καταρχήν θέλω να τονίσω πως ουδέποτε εκδήλωσα την επιθυμία να συμμετέχω σε κανένα νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Όταν μου ζητήθηκε να το κάνω αρνήθηκα. Όσον αφορά τα του Ερασιτέχνη δεν έγινε ποτέ τέτοια συζήτηση. Η πρόταση έγινε από τα μέλη της ΚΜΑ. Το ξεκαθαρίσω και πάλι πως δεν προτίθεμαι να συμμετέχω στη νέα διοίκηση.
Πιστεύω πως από εδώ και πέρα η διοίκηση πρέπει να εμπλουτιστεί με καινούρια ονόματα, ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο και μάλιστα δεν θα πρέπει να έχουν σχέση με άτομα που έχουν διοικήσει την περίοδο 2004-2012».

Στη συνέχεια μίλησε για την απόφαση που πάρθηκε στη γενική συνέλευση της Τετάρτης:
«Θα πρέπει αυτοί που ασχολούνται με τον ΑΡΗ και κυρίως όσοι έχουν τις μετοχές, η εντολή κάθε φορά να είναι διαρκής και θα πρέπει να τυγχάνουν της διαρκούς επιλογής. Θα πρέπει οι πάντες να συμμορφώνονται με τις αποφάσεις κάτι που συμβαίνει εκτός από τώρα αλλά και την χρονιά 2009 όταν από Μάιο μέχρι τον Ιούνιο ή τότε διοίκηση δεν συμμορφωνόταν. Μάλιστα τυγχάνει να είναι η ίδια διοίκηση με τώρα. Ευτυχώς οι θεσμοί στον ΑΡΗ λειτουργούν ακόμα εκτός από συγκεκριμένους που δεν σέβονται τις αποφάσεις. Κανείς δεν πρέπει να είναι απαγκιστρωμένος σε καμία θέση. Στο κάτω κάτω προσφορά είναι και εφόσον εκτιμάται η προσφορά τους θα παραμένουν εφόσον όχι θα πρέπει να συμμορφώνονται».

Για την επίθεση του Λάμπρου Σκόρδα προς το πρόσωπό του:
«Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιείτε το όνομα μου από συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο Λάμπρος Σκόρδας έχει καταφέρει όλοι να είναι εχθροί του. Αυτούς τους ονομάζει έτσι. Αντί να είμαστε όλοι συσπειρωμένοι στο να σωθεί η ομάδα δημιουργούμε συνεχώς παραπάνω προβλήματα. Υπάρχει η τάση να στοχοπιούνται κάποιοι γιατί πρέπει με κάποιους να ασχολείται. Δεν έχει κανένα απολύτως στοιχείο στα όσα λέει. Με χαρακτηρισμούς, αοριστίες και ανακρίβειες το μόνο που κάνει είναι να φέρνει τους άλλους σε θέση που θα αναγκαστούν να ασχοληθούν σοβαρά μαζί του. Κάποια στιγμή η υπομονή μπορεί να εξαντληθεί».

Για το τι μπορεί να γίνει εφόσον δεν παραιτηθεί ο Σκόρδας:
«Μπορεί να ζητήσει από το δικαστήριο η ΚΜΑ και ο ΑΣ ΑΡΗΣ την αντικατάσταση του τωρινού διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφόσον υπάρχει σπουδαίος λόγος. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά με την αλλαγή της διοίκησης Ψηφίδη πέρυσι. Και ο ίδιος το διαισθάνεται ότι η ομάδα δεν έχει ηρεμία για να πάει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και θα πρέπει να αφουγκράζεται και τον κόσμο κάτι που φυσικά δεν το κάνει. Θα πρέπει να αισθάνεσαι υπεύθυνος και δεν μπορεί να προβαίνει σε δηλώσεις απαξιώνοντας όλους τους θεσμούς του ΑΡΗ.

Για λόγους δεοντολογίας προσωπικά δεν θα συμμετέχω στις από εδώ και πέρα νομικές κινήσεις μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Λάμπρος Σκόρδας παρότι μου ζητήθηκε. Ετοιμάζονται τα σχετικά δικόγραφα που θα ζητήσουν την αντικατάσταση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΑΡΗ ώστε να υπάρξει νέα διοίκηση που θα μπορέσει να βγάλει εις πέρας τα προβλήματα της ομάδας.

Υπάρχουν και άλλοι δικηγόροι που μπορούν να  το κάνουν. Εγώ φυσικά  θα παραμείνω φίλος του ΑΡΗ και δεν συμμετέχω ώστε να μην ενισχύσω αυτό τον… πόλεμο που έχει κηρύξει ο Σκόρδας ο οποίος φυσικά θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί».

Για τις παραιτήσεις στον Ερασιτέχνη:
«Υπάρχουν τρεις παραιτήσεις μεταξύ αυτών και του προέδρου Θωμά Γιώτα. Την Τρίτη θα υπάρξει διοικητικό συμβούλιο και θα συζητηθούν οι παραιτήσεις. Η τύχη της ΠΑΕ πάντως φαίνεται ξεκάθαρα ότι συμπαρασύρει πολύ και τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου».

Για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ τέλος:
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και την επιτυχία δεν θα την πιστωθεί κανένας, μόνο παίκτες, προπονητής και κόσμος. Η νίκη θα έρθει αλλά θα την έχουν πάρει μόνο αυτοί. Πρέπει να υπάρχει η ίδια ψυχραιμία όπως σε όλους τους αγώνες. Άλλωστε ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει το πώς πρέπει να είναι η συμπεριφορά του εδώ και άρα πολύ καιρό».

Προτεινόμενα Άρθρα