"Τεσσάρα" της Ξάνθης

από AllAboutARIS

Δυο πέναλτυ, υπέρ των γηπεδούχων, έδωσε ο Σπάθας

Την παραμονή της παρέλασης του φημισμένου καρναβαλιού στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα «διέλυσε» με 4-1 τον Λεβαδειακό και ξεμπέρδεψε με την υπόθεση σωτηρία!
 
Με αλλαγές η Ξάνθη

Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε η Ξάνθη, με την απουσία του Κομεσίδη να είναι η σημαντική. Ο Κυριακίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Μπαξεβανίδης δεξιά στην άμυνα, ο Παΐτο αριστερά και οι Χοσέμι, Γούτας στα στόπερ, με τον Βάλλα να μένει στον πάγκο.

Στα χαφ ήταν οι Ντε Γκουζμάν, Φλίσκας και μπροστά τους δεξιά ο Κάλβο, αριστερά ο Σολτάνι και στον άξονα ο Μάνταλος. Μοναδικός προωθημένος ο Σολάρι στο 4-2-3-1 του Νίκου Κεχαγιά

Στον πάγκο ο Μάντζιος

Στον αντίποδα, ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε τον Λεβαδειακό επίσης με 4-2-31, αλλά άφησε τον Βαγγέλη Μάντζιο στον πάγκο. Θέση κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Στρατηλάτης, με τον Μουλόπουλο να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Χαραλάμπους το αριστερό και τους Γεωργίου, Κώτσιο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Αμυντικά χαφ οι Πετράτσι, Βαρέλα και μπροστά τους δεξιά ο Ορτέγκα, αριστερά ο Μιλοσάβλιεβ και στον άξονα ο Ροζέριο. Στην κορυφή ο Καπό.

Προτεινόμενα Άρθρα