Ανύπαρκτοι…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δεν κέρδισε ούτε τον αδιάφορο ΟΦΗ και πιστοποίησε ότι οι… έχοντες την γνώση και τον τρόπο να σώσουν την ομάδα πούλησαν… παπά σε ένα ολόκληρο λαό και πλέον το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να οδηγήσουν και μαθηματικά την ομάδα στην Β εθνική.

Ο ΑΡΗΣ δεν κέρδισε ούτε τον ΟΦΗ και πιστοποίησε ότι οι… έχοντες την γνώση και τον τρόπο να σώσουν την ομάδα πούλησαν… παπά σε ένα ολόκληρο λαό και πλέον το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να οδηγήσουν και μαθηματικά την ομάδα στην Β εθνική.

Ο ΑΡΗΣ ήταν ανύπαρκτος σε όλο σχεδόν το παιχνίδι και με κορυφαίο τον Διούδη έμεινε στο 0-0 και πήρε ένα βαθμό που τον κρατάνε σε απόσταση 5 βαθμών από την Βέροια και 6 από τον Πλατανιά που παίζει αύριο με τα Γιάννενα.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κύργια, Γιαννίτση, τον Τσουμάνη αριστερά και τον Βανγκέλι δεξιά στα μπακ. Στα χαφ οι Οικονομόπουλος, Τσιάρας είχαν μπροστά τους τον Τάτο, δεξιά στα εξτρέμ τον Κουσίδη και αριστερά τον Μανιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Αγγελούδης.

Ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά και ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δυο πολύ καλές στιγμές. Στο 4 το φάουλ του Τάτου έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Φερνάντεζ, ενώ στο 8΄ο Κουσίδης μετά από εξαιρετική πάσα του Οικονομόπουλου, αν και σε πολύ πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο ΔΙΟΥΔΗΣ

Στο 20 ο ΟΦΗ μπήκε για πρώτη φορά στην περιοχή του ΑΡΗ, αλλά παραλίγο να ανοίξει το σκορ. Ο Μακρής έπιασε ανενόχλητος την καρφωτή κεφαλιά από την μικρή περιοχή, αλλά ο Διούδης με εντυπωσιακή εκτίναξη απομάκρυνε σε κόρνερ.

Μετά και από αυτή την ευκαιρία ο ΟΦΗ πήρε μέτρα στο γήπεδο, ενώ ο ΑΡΗΣ περίμενε μόνο από ορισμένες ατομικές ενέργειες του Τάτου να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο Παπαδόπουλος άλλαξε πλευρές σε Κουσίδη, Μανιά, αλλά χωρίς να δημιουργηθεί κάποια απειλητική φάση για την εστία του Φερνάντεζ.

Μάλιστα η σημαντικότερη φάση ήρθε από στημένη φάση με εκτελεστή τον Τάτο και τον Τσιάρα με ανάποδο ψαλίδι (!) να στέλνει την μπάλα άουτ και έτσι να ολοκληρώνεται το πρώτο ημίχρονο με το ισόπαλο 0-0.

ΣΟΥΝΑΣ ΑΝΤΙ ΤΣΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΔΙΟΥΔΗ

Ο Παπαδόπουλος βλέποντας την αδυναμία του ΑΡΗ να αναπτυχθεί πέρασε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τον Σουνά αντί του Τσιάρα. Πάντως στα πρώτα πέντε λεπτά ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο γκολ με Ζε Ενουάρντο και Παπάζογλου, αλλά και πάλι ο Διούδης αντέδρασε σωστά. Το ίδιο συνέβη και στο 56 όταν ο Κουτσιανικούλης μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ ΑΡΗ απομάκρυνε σε κόρνερ.

Από την άλλη σουτ του Σουνά και του Τάτου έφυγαν άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Φερναντέζ και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Στο 61 ο Παπάζογλου πέρασε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι από τον Διούδη, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ του ΑΡΗ απομάκρυνε σε κόρνερ.

Λίγο αργότερα ο Ηρακλής επέστρεψε από την ναφθαλίνη σε… αλλαγή προσώπου στο χώρο του κέντρου καθώς αντικατέστησε τον Οικονομόπουλο.

ΡΕΝΙΑ ΑΝΤΙ ΚΟΥΣΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Μέχρι και το 80 ο ΑΡΗΣ ήταν στην κυριολεξία ανύπαρκτος και χωρίς φάση απέναντι από την εστία του ΟΦΗ. Ο Παπαδόπουλος πέρασε τον Ρένια στην θέση του Κουσίδη και τον Μανιά δίπλα στον Αγγελούδη για να προσπαθήσει να πιέσει τα αντίπαλα καρέ. Στο 87 το σουτ του Βανγκέλι, πρώτο μετά από σχεδόν μισή ώρα μπλόκαρε εύκολα ο Φερνάντεζ.  Στα λεπτά ως το τέλος ο ΑΡΗΣ δεν έκανε τίποτα για να πάρει τη νίκη και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το 0-0 που κρατάει την ομάδα στους 19 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ:Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος (67 Ηρακλής), Τάτος, Αγγελούδης, Τσουμάνης, Βανγκέλι, Μανιάς, Κουσίδης (79 Ρένια), Τσιάρας (46 Σουνάς)

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Τροιποτσέρης, Ζόρο, Μπανούσης (90 Νούνιες), Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης (77 Ροβίθης), Ντουντού (56 Κάλαιτζιτς), Ζε Εντουάρντο, Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης

Προτεινόμενα Άρθρα