Με… Σκόμποε στη Λεωφόρο

από AllAboutARIS

Ο δανός Ολε Σκόμποε βρίσκεται στην Ελλάδα και το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να επισκεφτεί την αποστολή την Παρασκευή ενώ θα δει από κοντά το σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ένας από τους πιο πετυχημένους ξένους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΑΡΗ καθώς και για ένα διάστημα προπονητής της 1ης ομάδας, ο Ολε Σκόμποε θα δώσει το «παρών» το Σάββατο στη Λεωφόρο στο παιχνίδι του ΑΡΗ με τον Παναθηναϊκό. Ο δανός που αγωνίστηκε στον ΑΡΗ από το 1977 ως το 1980 καθώς και το δεύτερο μισό της περιόδου 1983-84 (106 συμμετοχές- πέντε γκολ) και κάθισε στον πάγκο της ομάδας για 11 αγώνες της σεζόν 2003-04 βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και να διερευνήσει την πιθανότητα να εργαστεί στη χώρα μας, που δεν έχει κρύψει ότι τη θεωρεί δεύτερη πατρίδα του.

Ο Σκόμποε τα τελευταία χρόνια ήταν στα κλιμάκια της Εθνικής Δανίας με μεγάλη επιτυχία στις μικρές ομάδες και στην ανακάλυψη ταλέντων. Ο Σκόμποε σκοπεύει να επισκεφτεί και το ξενοδοχείο της αποστολής στην Αθήνα για να δει από κοντά ένα από τα δικά του παιδιά, τον Χρήστο Βαγγέλη. Θυμίζουμε ότι ο δανός τεχνικός ήταν αυτός που ανέβασε τον 29χρονο πλέον παίκτη στην 1η ομάδα και του έδωσε την δυνατότητα να κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία στο παιχνίδι με τον Ακράτητο στις 11/01/04.

Προτεινόμενα Άρθρα