"Σκόρδα αλάνι, άναψε ντουμάνι"!

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την τελευταία ευκαιρία του Λάμπρου Σκόρδα να κάνει αυτό το οποίο υποσχέθηκε και να μην συνδέσει το όνομά του με δεύτερο υποβιβασμό της ομάδας, όπως βέβαια και την αποκλειστική ευθύνη που θα φέρει σε περίπτωση αποτυχίας.

μας στο Google+

Μετά την σημερινή απόφαση του Ειρινοδίκη υπηρεσίας θεωρώ ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον ΑΡΗ αναφορικά τουλάχιστον με το διοικητικό κομμάτι. Ο δικαστής αποφάσισε να μην χορηγήσει προσωρινή διαταγή σε νέα διοίκηση Στεφανίδη, χωρίς να μπει στην ουσία των αιτιάσεων με μία πολύ απλή λογική. Πριν δυο μήνες οι ίδιοι μέτοχοι είχαν ζητήσει από το δικαστήριο να ορίσει τον Σκόρδα ως διοίκηση, όπως και έγινε αρχικά με προσωρινή διαταγή και στην συνέχεια με επικύρωση από απόφαση του δικαστηρίου. Μετά από δυο μήνες και περίπου ένα μήνα μετά από την απόφαση, ξαναέρχεστε για να μου πείτε ότι δεν κάνει; Βέβαια η απόφαση θα προκύψει μετά την εκδίκαση της υπόθεσης από το δικαστήριο, που θα δικάσει στις 18 Μαρτίου και αναμένεται να βγάλει απόφαση το… συντομότερο στα μέσα Απρίλη όταν και θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.

Με αυτά τα δεδομένα αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι την προσπάθεια σωτηρίας του ο ΑΡΗΣ θα την κάνει με τον Λάμπρο Σκόρδα ως πρόεδρο. Θεωρώ ότι μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να σώσει την ομάδα. Το 2004 η ομάδα έπεσε στα δικά του χέρια και είναι πολύ πιθανόν για δεύτερη φορά να συνδέσει εκ νέο το όνομά του με τον υποβιβασμό.

Μετά όμως την σημερινή απόφαση έχει την δική του ευκαιρία να σώσει την ομάδα και να αποκαταστήσει εν μέρει το όνομά του. Γράφω εν μέρει γιατί υπάρχουν και πολλά άλλα ζητήματα, που δεν είναι της παρούσης και έτσι κι αλλιώς έχουν πάρει τον δρόμο τους. Σε κάθε περίπτωση όμως άπαντες στον ΑΡΗ για τα 7 παιχνίδια που απομένουν θα πρέπει να λειτουργήσουν με το γνωστό σύνθημα. “Σκόρδα αλάνι άναψε ντουμάνι” από σήμερα το απόγευμα και βέβαια περιμένουμε άπαντες από τον πρόεδρο της ομάδας να κάνει πράξη την υπόσχεση του και να σώσει την ομάδα. Αναφέρω το σύνθημα δίκν υπερβολής για αντιληφθούν άπαντες τι έγινε πριν δυο μήνες, τι έγινε σήμερα και που οδηγούμαστε αύριο. Πλέον, δικαιολογίες δεν υπάρχουν και το καθήκον και η υποχρέωσή του είναι διπλή καθώς με τις ενέργειές του απέτρεψε την προσπάθεια κάποιων άλλων αρειανών να σώσουν την παρτίδα με το μυαλό τους και τις ενέργειές τους όπως πίστευαν………………………………………………………………………..

Προτεινόμενα Άρθρα