Τα ζητούμενα της επόμενης μέρας

από AllAboutARIS

Μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου στο επίκεντρο- όπως κανονικά έπρεπε να συμβαίνει- είναι η ομάδα και η ύστατη μάχη στους αγωνιστικούς χώρους.

Μετά από μια εβδομάδα που το ενδιαφέρον περιστράφηκε γύρω από το αν θα παραμείνει τελικά διοίκηση ο Σκόρδας ή θα δοθεί το χρίσμα στον Παναγιώτη Στεφανίδη, από σήμερα τα βλέματα επικεντρώνονται στην ύστατη προσπάθεια που οφείλει να καταβάλλει η ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους στις επτά τελευταίες αγωνιστικές για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το σύνθημα το έδωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος λέγοντας στους παίκτες: “Συνεχίζουμε όλοι μαζί” αλλά από μόνο του δεν φτάνει. Η διοίκηση που παρέμεινε στο πόστο της, οφείλει να βρει τρόπους να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα αλλλα κυρίως να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα την βοηθήσουν να εξαντλήσει τις μαθηματικές ελπίδες της επί ίσοις όροις. Να την προφυλάξει και να την στηρίξει οικονομικά. Εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν μπορεί να πετύχει τη συστράτευση του κόσμου, την οποία επικαλέστηκε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Θανάσης Κώνστας. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην προσέλευση φάνηκε μια απογοήτευση, μια αποστασιοποίηση του κόσμου που δείχνει να μην πιστεύει στο εγχείρημα. Το δύσκολο στοίχημα είναι να καταφέρει να φέρει τον κόσμο μαζικά στο γήπεδο.

Τουλάχιστον από την χθεσινή γραπτή τοποθέτηση του Παναγιώστη Στεφανίδη, διακρίνεται μια τάση να πέσουν οι τόνοι από όλους, να σταματήσουν τα… ξεκατινιάσματα και να πάει η ομάδα στο φινάλε της κανονικής περιόδου όσο το δυνατόν πιο ήρεμη.

Προτεινόμενα Άρθρα