Έτοιμη να δώσει 200 εκατ. ευρώ η Σίτι!

από AllAboutARIS

Ετοιμάζεται για το κόλπο γκρόσο η Μάντσεστερ Σίτι καθώς θέλει να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι.

Έτοιμη να πληρώσει τα 200 εκατ. ευρώ της ρήτρας του Λιονέλ Μέσι για να τον αποκτήσει από τη Μπαρτσελόνα είναι η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα El Confidencial, η οποία θεωρείται αρκετά έγκυρη κυρίως σε επιχειρηματικά θέματα, τονίζει ότι οι Άραβες ιδιοκτήτες της Σίτι ετοιμάζουν εδώ και καιρό την «επίθεσή» τους για τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Φέρονται να έχουν ήδη ενημερώσει τον πατέρα και εκπρόσωπό του Χόρχε πως είναι έτοιμοι να πληρώσουν τη «διαστημική» ρήτρα του συμβολαίου που τον δένει με τη Μπαρτσελόνα προκειμένου να τον ντύσουν στα «γαλάζια».

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας έχουν υποσχεθεί συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 25 εκατ. ευρώ στον Μέσι,.

Πάντα σύμφωνα με το ισπανικό έντυπο, πρόθεση εξαγοράς της ρήτρας του Μέσι έχει και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προκειμένου να κάνει δικό της τον Αργεντινό, αλλά η υψηλή φορολογία της Γαλλίας μπορεί να φέρει εμπόδια.

Προτεινόμενα Άρθρα