Ο Θάνος στην Λεωφόρο

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναθηναικό στην Λεωφόρο. Ο συγκεκριμένος είναι ρέφερι που ήταν τέταρτος στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και την Κουρομπίλια και για τον οποίο οι άνθρωποι του ΑΡΗ κατηγγειλαν ότι όταν του είπαν πως θα κα

Ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναθηναικό στην Λεωφόρο. Ο συγκεκριμένος είναι ρέφερι που ήταν τέταρτος στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και την Κουρομπίλια και για τον οποίο οι άνθρωποι του ΑΡΗ κατηγγειλαν ότι όταν του είπαν πως θα καεί η πόλη αν διακοπεί το παιχνίδι, απάντησε, “Ας καεί”.

Υπάρχουν βέβαια και άλλα παιχνίδια στα οποία έχει αδικήσει τον ΑΡΗ και πάλι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και μάλιστα δυο φορές. Στ ένα ακυρώνοντας κανονικό γκολ του Ούμπιντες και στο άλλο μη καταλογίζοντας πέναλτι μαρς στον Τριαννταφυλλάκο και στο ίδιο ματς έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στο Αστέρα το οποίο απέκρουσε  ο Διούδης και το ματς έληξε 1-1!

Φέτος στο ματς με την Καλλονή δεν έδωσε το καθαρό επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ της Καλλονής που ήταν και από θέση οφσάιτ!

Βοηθοί του θα είναι ο Κοσμάς Χαρίσης από τα Γρεβενά και ο Πάνος Σταθόπουλος από την Ηλεία. Τέταρτος ορίστηκε ο Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία και παρατηρητής ο Γιαννόπουλος από την Αθήνα!

Προτεινόμενα Άρθρα