Μόλις τέσσερις νίκες, μία τον Μάρτιο

από AllAboutARIS

Σε 55 παιχνίδια στην έδρα του Παναθηναϊκού ο ΑΡΗΣ μετράει μόλις τέσσερα διπλά…

Ο ΑΡΗΣ ψάχνει ένα μεγάλο διπλό το οποίο θα του επιτρέψει να ελπίζει τις τελευταίες αγωνιστικές. Βέβαια με εντελώς διαφορετική ψυχολογία θα παραταχθούν στη Λεωφόρο οι δύο ομάδες.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού και μετρούν 3 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς. Με 50 βαθμούς, είναι στην τέταρτη θέση.

Ένα από τα τελευταία του χαρτιά σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία παίζει ο ΑΡΗΣ, που είναι τελευταίος με 19 πόντους, απέχοντας έξι βαθμούς από τη θέση των μπαράζ. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν πια περιθώρια και προσπαθούν να χτυπούν όλα τα ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Η ιστορία δείχνει Παναθηναϊκό, αφού εκτός της σαφής τους υπεροχής όταν αγωνίζονται γηπεδούχοι απέναντι στον ΑΡΗΣ (42-9-4 ανεξαρτήτως διοργάνωσης) οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο και όταν τα παιχνίδια γίνονται Μάρτιο, μετρώντας 8 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Ο ΑΡΗΣ υποχρεούται να κυνηγήσει το πέμπτο διπλό ώστε να αυξήσει τις όποιες πιθανότητες του έχουν απομείνει για παραμονή.

Προτεινόμενα Άρθρα