Κανένα θέμα με Παπαδόπουλο

από AllAboutARIS

Μόνο όσοι είναι υπάλληλοι της ΠΑΕ δεν μπορούν να μετέχουν στην ΚΜΑ

Από το πρωί, και με αφορμή κάποια δημοσιεύματα, έχει δημιουργηθεί ένα θέμα, σχετικά με το κατά πόσο έχει δικαίωμα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος να μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Και αυτό λόγω των χρημάτων που του οφείλονται από τη συνεργασία του ταξιδιωτικού του πρακτορείου με την ΠΑΕ, επί διοίκησης Ηλιάδη.

Το καταστατικό είναι ξεκάθαρο και αναφέρει ότι δεν μπορούν να μετέχουν άνθρωποι που έχουν έμμισθη σχέση με την ΠΑΕ δηλαδή υπάλληλοι της. Με τη λογική ορισμένων, κανένας στον οποίο χρωστάει χρήματα ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να μετέχει στην ΚΜΑ.

Κάποιοι θεωρούν ότι υπάρχει θέμα με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο στον οποίο οφείλονται χρήματα. Το δικό μας ερώτημα είναι αν υπάρχει θέμα με με παράγοντες που διατέλεσαν σε συμβουλίου της ΚΜΑ, οι οποίοι με βάση το πόρισμα φαίνεται ότι χρωστούν χρήματα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, με βάση το καταστατικό της ΚΜΑ που είναι ξεκάθαρο. Με αφορμή αυτό, θα ήταν καλό οι παράγοντες που φαίνεται να έχουν πάρει χρήματα από τα ταμεία της ΠΑΕ, πάντα με βάση το πόρισμα, να δούμε και για αυτούς ένα ανάλογο ρεπορτάζ, για να τα επιστρέψουν κιόλας.

Προτεινόμενα Άρθρα