Συσπείρωση με 100 λεπτά… διχόνοιας!

από AllAboutARIS

Ο Λάμπρος Σκόρδας ξεκίνησε την συνέντευξη Τύπου κάνοντας λόγο για την αναγκαία συσπείρωση και ενότητα που πρέπει να υπάρξει προκειμένου η ομάδα να παλέψει για την σωτηρία. Και αμέσως μετά για 100 λεπτά σημείωσε ότι φταίνε όλοι οι άλλοι

Ο Λάμπρος Σκόρδας ξεκίνησε την συνέντευξη Τύπου κάνοντας λόγο για την αναγκαία συσπείρωση και ενότητα που πρέπει να υπάρξει προκειμένου η ομάδα να παλέψει για την σωτηρία. Και αμέσως μετά για 100 λεπτά σημείωσε ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση σε πρώην παράγοντες, ΚΜΑ και οργανωμένους οπαδούς!

“Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ο ΑΡΗΣ στη θέση που βρίσκεται, δεν πρέπει να είναι απλώς συσπειρωμένος, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού παίζονται πολλά. Ταυτόχρονα πρέπει να λυθούν πολλές αμφιβολίες και να δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα που το τελευταίο 20ήμερο έχουν απασχολήσει πολλούς Αρειανούς. Με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα κλίμα αμφισβήτησης, από αυτά που ακούγονται από εσάς τους δημοσιογράφους αλλά και από ανθρώπους που βρίσκονται στον ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα