"Άριστες σχέσεις με την ΕΠΟ"!!!

από AllAboutARIS

Ακούσαμε και ακούσαμε πράγματα, αλλά το κομμάτι στο οποίο αναφέρθηκε αναφορικά με τις άριστες σχέσεις με την ΕΠΟ είναι πραγματικά εκπληκτικό. Μάλλον στις 18 Ιανουαρίου ήηταν άλλος ο Σκόρδας που έλεγε ότι θα τους κυνηγήσει μέχρι να πεθάνουν, ενώ στις 24 Ιανουαρίου το επεισόδιο στην ΕΠΟ έγινε με άλλον

Ακούσαμε και ακούσαμε πράγματα, αλλά το κομμάτι στο οποίο αναφέρθηκε αναφορικά με τις άριστες σχέσεις με την ΕΠΟ είναι πραγματικά εκπληκτικό. Μάλλον στις 18 Ιανουαρίου (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=32745 ) ήταν άλλος ο Σκόρδας που έλεγε ότι θα τους κυνηγήσει μέχρι να πεθάνουν, ενώ στις 24 Ιανουαρίου το επεισόδιο στην ΕΠΟ έγινε επίσης με άλλον (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=33064 )!

“Λόγω της καταγγελάς που είχε γίνει για πλαστές ενημερότητες, δεν εκδίδουν κανένα δελτίο στην ΕΠΟ, χωρίς φορολογική ενημερότητα. Τελικά πήραμε με μία διαδικασία που είχα εισηγηθεί πριν δύο χρόνια. Μία απόφαση κατά την οποία δεν είχε δοθεί πάλι στον ΑΡΗ ενημερότητα, να διαταχθεί η ΦΑΕ. Για αυτό έγινε αυτή η αίτηση και ευδοκίμησε”.

Προτεινόμενα Άρθρα