Νέα αγωγή Σκόρδα κατά ΚΜΑ;

από AllAboutARIS

Παρά τις εκκλήσεις για ομόνοια και συσπείρωση εν όψει ΠΑΟΚ ο Λάμπρος Σκόρδας ετοιμάζει νέα δικαστική προσφυγή κατά της ΚΜΑ για να παραμείνει με κάθε τρόπο στην Αλκμήνης.

Αν και ο ίδιος ζήτησε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου συσπείρωση εν όψει ΠΑΟΚ δεν λεειτουργεί προς αυτή την κατεύθυνση και συνεχίζει να … σέρνει τον ΑΡΗ κάθε τρεις και λίγο στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΠΑΕ χρησιμοποιώντας όσα είπε χθες για το δικόγραφο με το οποίο η ΚΜΑ και ο Α.Σ επιθυμεί να τον αντικαταστήσει, και κυρίως ότι τόσο ο Παναγιώτης Στεφανίδης, όσο και ο Βασίλης Φουρλίγκας είχαν παραιτηθεί θα υποστηρίξει ότι είναι άκυρες οι αποφάσεις του αφού είναι ουσιαστικά ανενεργό σε συνδυασμό με την αποχώρηση και του Κώστα Γεωργιάδη.

Ο προφανώς στόχος του Σκόρδα είναι η πτώση της σημερινής διοίκησης της ΚΜΑ και τη διεξαγωγή εκλογών και φυσικά εφόσον η αγωγή κατατεθεί αυτή την εβδομάδα, να μην διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου η αίτηση, που έχει καταθέσει ο Α.Σ και η ΚΜΑ για την αντικατάστασή του από το Δ.Σ και το διορισμό νέας διοίκησης στην ΠΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα