Η μάχη της παραμονής

από AllAboutARIS

Όχι μία και δύο, αλλά εννιά ομάδες θα παλέψουν στις έξι τελευταίες αγωνιστικές για να μην πέσουν και το gazzetta.gr σας θυμίζει το πρόγραμμα και τα σενάρια παραμονής!

Με έξι αγωνιστικές να απομένουν ναι μεν είναι μεγάλη η μάχη για την τετράδα και την θέση και τους βαθμούς που θα μπουν οι ομάδες στα μπαράζ, αλλά ακόμα μεγαλύτερη είναι αυτή για την σωτηρία. Εκεί που γίνεται χαμός, με την Βέροια μετά τη νίκη της επί της Καλλονής στο ΟΑΚΑ να μπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες τις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος.

Και πως να μην είναι άλλωστε, όταν όχι μία και δύο, αλλά εννιά ομάδες θα παλέψουν για να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα και πλέον το κάθε παιχνίδι θα έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα τελευταία έξι ματς των ομάδων που δεν έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους, ποια από αυτά είναι τα πιο σημαντικά και μια πρώτη εκτίμηση, αν και τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο και όχι στις δικές μας εκτιμήσεις.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις προβλέψεις που είχαν γίνει από το ξεκίνημα, η σωτηρία θα κριθεί στους 33, 34 με 35 πόντους το πολύ και στην χειρότερη να χρειαστούν ακόμα ένας με δύο. Οπότε η λογική λέει πως οι Ξάνθη, Εργοτέλης και κυρίως οι Λεβαδειακός και Καλλονή θα πρέπει να θεωρούνται σχεδόν σίγουροι, αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, τους βάζουμε και αυτούς στους διεκδικητές της σωτηρίας.

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα