Παραιτήθηκε ο Βογιατζής

από AllAboutARIS

Δε μπορεί να προστεθεί μέλος στην διοίκηση του κ. Σκόρδα -χωρίς απόφαση δικαστηρίου- που πλέον δεν έχει δίπλα του τον κ. Βογιατζή

Εξελίξεις σε ότι αφορά το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ σημειώθηκαν σήμερα καθώς ο Νίκος Βογιατζής υπέβαλλε την παραίτησή του από το δ.σ. της ΠΑΕ

Ο Βογιατζής είχε εδώ και αρκετό καιρό εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, κάτι που επισημοποιήθηκε σήμερα, μια απόφαση που είναι αμετάκλητη. Ενημέρωσε σχετικά τα μέλη του ΔΣ. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η απουσία του από την συνέντευξη Τύπου από την οποία επίσης απουσίασε και ο Γιώργος Βασβάνης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι παρά τις φημολογίες και τοποθετήσεις για αντικατάστασή του από το Νικήτα Ματθαίου, κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό, καθώς απαιτείται ο ορισμός από το Ειρηνοδικείο που έχει ορίσει την συγκεκριμένη διοίκηση μετά από εντολή των μεγαλομετόχων της ΚΜΑ και του ΑΣ.

Αυτό ισχύει και για τον κ. Ματθαίου, αλλά και τον κ. Τσομπανίδη που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο ΔΣ του κ. Σκόρδα παρα τα αντιθέτως λεγόμενα και γραφομενα εκτός αν το ζητήσουν εκ νέου ΚΜΑ και ΑΣ που αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι στις 18 Μαρτίου θα ζητήσουν ακριβώς το αντίθετο! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κι άλλες παραιτήσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό για μία ακόμα φορά ότι ο κ.  Σκόρδας δεν αναφέρθηκε καθόλου στο συγκεκριμένο ζήτημα για ευνόητους φυσικά λόγους.

Προτεινόμενα Άρθρα