"Δίπλα στην ομάδα όχι όμως και στο ΔΣ της ΠΑΕ"

από AllAboutARIS

Παρά την προσπάθεια να παρουσιαστεί ως ο αντικαταστάτης του Νίκου Βογιατζή στην διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο Νικήτας Ματθαίου δεν προτίθεται να συμμετέχει στο ΔΣ

Παρά την προσπάθεια να παρουσιαστεί ως ο αντικαταστάτης του Νίκου Βογιατζή στην διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο Νικήτας Ματθαίου δεν προτίθεται να συμμετέχει στο ΔΣ. Η τοποθέτησή του ότι θα είναι ως Αρεανός κοντά στην ομάδα και θα προσπαθήσει και αυτος με τις όποιες δυνάμεις του να συνδράμει στην προσπάθεια σωτηρίας, δεν συνεπάγεται και συμμετοχή στο ΔΣ, παρά την προσπάθεα ορισμέννω να τον…βάλουν στο ΔΣ με το ζόρι.

Το ΑllAboutARIS επικοινώνησε με τον πρώην Πρόεδρο του ΑΡΗ που ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μπει στο διοικητικο συμβούλιο του Λάμπρου Σκόρδα: “Εγώ το έχω δηλώσει κι άλλες φορές, ότι θα είμαι δίπλα στην ομάδα ανεξάρτητα με το ποιος είναι Πρόεδρος. Αυτό που φωνάζω είναι ότι πρέπει να υπάρξει ενότητα και στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα βοηθήσω και εγώ όπως μπορώ στην προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΩ στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και δεν θα αντικαταστήσω κανένα μέλος, που έχει ήδη παραιτηθεί όπως κακώς έχει αναπαραχθεί. Θα είμαι δίπλα στον ΑΡΗ, αλλά όχι στο ΔΣ της ΠΑΕ (σ.σ. και να ήθελε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί αν δεν υπάρξει δικαστική απόφαση)”.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Ματθαίου παρόλο που έχει αποχωρήσει από το 2006 παρόλα αυτά σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί στην Γ εθνική θα έχει μεγάλο πρόβλημα (όπως και οι Αθανασιάδης, Ζαμπέτας, Σκόρδας) καθώς είναι από τους εμπλεκόμενους στην ρύθμιση του νόμου Ορφανού και του άρθρου 44 (για το οποίο βεβαια ήδη έχει εκχωρηθεί ο ΟΠΑΠ για τις δυοτελευταίες δόσεις). Παρόλο που δεν τον βαραίνουν ευθύνες για τα χρέη που δημιουργήθηκαν από το 2006 και έπειτα, εντούτοις βρίσκεται και αυτός σε πολύ δύσκολη θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα