«Ντέρμπι ύπαρξης και επιβίωσης»

από AllAboutARIS

Ως ντέρμπι ύπαρξης και επιβίωσης χαρακτήρισε το κυριακάτικο παιχνίδι του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Γιάννης Μιχαλήτσος αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα του κυριακάτικου ντέρμπι του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι παίκτες του ΑΡΗ θα δώσουν παραπάνω από όσα μπορούν.

Αναλυτικότερα δήλωσε στον «focus 103,6» τα εξής:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος. Πρόκειται όμως για ένα ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ. Είναι ντέρμπι και φέτος μάλιστα είναι ντέρμπι ύπαρξης και επιβίωσης. Τα παιδιά θα παίξουν πάνω από αυτό που μπορούν. Δεν είναι ανέφικτο να κερδίσουν. Υπάρχουν πιθανότητες και όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες πρέπει να το πιστεύεις. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι αδιάφορος. Τους φανάτισαν και αυτό είναι λάθος. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό. Δεν μιλάω για τις δηλώσεις του Σκόρδα αλλά γενικά. Πρέπει να τους αφήνεις να σε υποτιμήσουν για να το πληρώσουν μέσα στο γήπεδο. Όχι όπως έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο. Λόγια, λόγια και από πράξεις τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζεις και να τσιτώνεις τον άλλον».

Για την κατάσταση στον ΑΡΗ: «Η ομάδα ήταν καλύτερη πέρυσι. Στο τέλος λόγω αδιαφορίας κάποιων ομάδων οι ομάδες με στόχους κερδίζουν. Τα αποτελέσματα ίσως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά στο τέλος όλα γίνονται. Φέτος ο ΑΡΗΣ έχει τρεις νίκες σε τριάντα παιχνίδια. Δεν πας μπροστά έτσι. Αν είχε δύο-τρεις νίκες θα μπορούσε να το παλέψει όπως πέρυσι. Αν κερδίζει θα προλάβεις κάποιον. Είχε βατά παιχνίδια όπως με την Βέροια τα οποία δεν τα κέρδισε και τώρα είναι οκτώ βαθμούς πίσω».

Για τα αγωνιστικά και την πίεση των παικτών: «Σίγουρα του έχουν στερήσει κάποιους βαθμούς αλλά δεν μπορούμε να μένουμε εκεί. Αγωνιστικά έδειξε ότι κάποια ματς δεν μπορούσε να τα κερδίσει. Αν είσαι καλός αγωνιστικά παίρνεις παιχνίδια ανεξαρτήτως της διαιτησίας. Πέρυσι η ομάδα βελτιώθηκε τον Γενάρη, κάτι που φέτος δεν έγινε. Σίγουρα τα παιδιά δεν έχουν μεγάλες δυνατότητες αλλά έχουν πιεστεί πάρα πολύ και χωρίς λόγο. Δεν μπορείς να ανεβάζεις τον πήχη τόσο πάνω από τις δυνατότητές σου γιατί έτσι δεν θα αποδόσεις ούτε καν μέχρι εκεί που φυσιολογικά θα μπορούσες».

Προτεινόμενα Άρθρα