Ζητούμενο η αυτοσυγκράτηση

από AllAboutARIS

Το παιχνίδι της Κυριακής κρύβει πολλούς κινδύνους για τον κόσμο του ΑΡΗ κι επειδή έχουν γνώση οι φύλακες, οι εκπρόσωποι του SUPER 3 ζήτησαν σήμερα αυτοσυγκράτηση.

Σε ένα παιχνίδι από το οποίο ο ΑΡΗΣ μπορεί να πάρει το πολύ τρείς βαθμούς, όπως δηλαδή και από το καθένα του πρωταθλήματος, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα στις αρχές της εβδομάδας με τις δηλώσεις του Λάμπρου Σκόρδα περί του αγώνα της 100ετίας.

Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα- και δεν υπάρχει Θεσσαλονικιός που δεν το αντιλαμβάνεται- κυριαρχεί η αίσθηση ότι αν χάσει ο ΑΡΗΣ το ματς δεν θα ολοκληρωθεί και ότι θα γίνουν φοβερά επεισόδια κτλ. Την αίσθηση αυτή ήρθαν κάνουν ακόμα πιο έντονη οι δηλώσεις του Σκόρδα τη περασμένη Δευτέρα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί τρέχουν τώρα να συμμαζέψουν την κατάσταση. Ετοιμάζουν ομάδες περιφρούρησης- όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο SUPER 3- εντός και εκτός γηπέδου και φυσικά το τόνισαν πολλές φορές και στη σημερινή τους ραδιοφωνική εκπομπή: ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κάποιος οπαδός του ΑΡΗ να βρεθεί στη φυλακή και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν έχει να κερδίσει ο ΑΡΗΣ από επεισόδια. Αυτό το οποίο θέλουν να κάνουν οι οργανωμένοι είναι να ετοιμάσουν μία καταπληκτική κερκίδα σε ένα γήπεδο που θα είναι κατάμεστο και να δείξουν για μία ακόμα φορά τη μοναδικότητα της στήριξής τους στην ομάδα.

«Δυναμιτίζετε το κλίμα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Διαδίδετε ότι δεν υπάρχει ΑΡΗΣ! Είναι πολύ επικίνδυνα αυτά τα πράγματα. Είσαι πολύ μικρός για να ορίσεις ματς για όλη την ύπαρξή του λαοπλάνε και προπαγανδιστή. Προσπαθεί να ‘ψήσει’ όλο τον κόσμο και να ρίξει αλλού τι ευθύνες. Την Κυριακή ο ΑΡΗΣ παίζει ένα αγωνιστικό αποτέλεσμα. Μην τρελαίνετε το μυαλό σας και κάποιους περίεργους που θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα.

Ίδια πεπατημένη με το 2005, καμία απολύτως διαφορά σε θέματα πολύ σημαντικά, που θα έπρεπε να τα διαχειριστούν τελείως διαφορετικά. Αντ’ αυτού μέσα σε ένα παραλήρημα από λαϊκισμό ο συγκεκριμένος κάλεσε λυτούς και δεμένους, ούτως ώστε ο ΑΡΗΣ να παίξει τα ρέστα του με τους ανύπαρκτους. Ένα παιχνίδι ντε και καλά το όρισε ως παιχνίδι 100ετίας. Είναι προφανής ο λόγος. Να έρθει ο κοσμάκης στο γήπεδο κι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, να μην μπορέσει να συγκρατηθεί και αυτό να το χρησιμοποιήσει αυτός και να λέει ότι μπήκαν μέσα οι… αμόρφωτοι και όσα άλλα λέει… Και ποιος τα λέει αυτά; Αυτός που έκανε 9 εκατ. ευρώ χρέη, λες και είναι φυστίκια», ήταν χαρακτηριστικά η σημερινή τοποθέτηση των εκπροσώπων του συνδέσμου στη ραδιοφωνική τους εκπομπή.

Προτεινόμενα Άρθρα