Περιμένει Γιαννίτση, δοκιμή με Ηρακλή

από AllAboutARIS

Αν προπονηθεί σήμερα ο νεαρός αμυντικός, πιθανότατα δεν θα υπάρξει αλλαγή στο κέντρο της άμυνας. Ο Σούλης Παπαδόπουλος πάντως για καλό και για κακό ετοιμάζει τον Ηρακλή.

Η απουσία του Μιχάλη Γιαννίτση από την χθεσινή προπόνηση λόγω ίωσης (ανέβασε πυρετό) ανάγκασε τον Σούλη Παπαδόπουλο να δοκιμάσει τις εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Ο έλληνας τεχνικός δοκίμασε τον Ανδρέα Ηρακλή δίπλα στον Κύργια και όχι τον Νταμαρλή όπως έκανε στην Λεωφόρο, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές στα στόπερ.

Η πιθανότητα να δούμε τον 24χρονο παίκτη να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας και να μένει στον πάγκο ο Γιαννίτσης, ενισχύεται και από το γεγονός ότι στα στημένα, χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά ο Ηρακλής αφού δεν ήταν διαθέσιμος ο βασικός και αναντικατάστατος εσχάτως Γιαννίτσης. Η τελική απόφαση από τον Σούλη Παπαδόπουλο, θα παρθεί εφόσον σήμερα καταφέρει να προπονηθεί ο Γιαννίτσης και ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται. Χθες το βράδυ πάντως ο πυρετός είχε υποχωρήσει και το πιθανότερο είναι ότι και ο νεαρός θα τεθεί στη διάθεση του 47χρονου τεχνικού. 

Όποιος από τους δυο αγωνιστεί θα έχει παρτενέρ τον Κύργια ενώ στα άκρα της άμυνας θα παίξουν ο Βαγγέλη δεξιά και ο Τσουμάνης αριστερά.

Προτεινόμενα Άρθρα