Ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ είχε πάθος, διάθεση, δύναμη, αλλά όχι και ποιότητα για να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και έμεινε στο 1-1 σε ένα παιχνίδι, όπου διαμορφώθηκε με γκολ του Τάτου, ολέθριο λάθος του Γλύκου και απίστευτο αυτογκόλ του Οικονομόπουλου. Ήταν εμφανέστατο ότι οι παίκτες του ΑΡΗ ήθελαν και ακόμα πιο εμφανές ότι δεν μπορούσαν.

Ο ΑΡΗΣ είχε πάθος, διάθεση, δύναμη, αλλά όχι και ποιότητα για να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και έμεινε στο 1-1 σε ένα παιχνίδι, όπου διαμορφώθηκε με γκολ του Τάτου, ολέθριο λάθος του Γλύκου και απίστευτο αυτογκόλ του Οικονομόπουλου. Ήταν εμφανέστατο ότι οι παίκτες του ΑΡΗ ήθελαν και ακόμα πιο εμφανές ότι δεν μπορούσαν.

O AΡΗΣ ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κύργια, Γιαννίτση, τον Βανγκέλι δεξιά και τον Τσουμάνη αριστερά στα μπακ. Μπροστά τους στα χαφ οι Οικονομόπουλος, Καμινιώτης και Σουνάς με τριπλέτα στην επίθεση τους Μανιά, Τάτο και Αγκάνθο.

Ο ΑΡΗΣ μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τους παίκτες του να παίζουν με πολύ δύναμη και πάθος, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι συνεχώς διαμαρτύρονταν για φάουλ και κάρτες.

Το πρώτο εικοσάλεπτο πέρασε με κύριο χαρακτηριστικό τις δυνατές μονομαχίες και χωρίς καμία αξιόλογη φάση μπροστά από τις δυο εστίες.

ΔΩΡΟ ΓΛΥΚΟΥ, ΓΚΟΛ ΤΑΤΟΥ ΚΑΙ 1-0

Στο 23 ο ΑΡΗΣ άνοιξε το σκορ στο 23, όταν ο Τάτος εκτέλεσε το φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα, ξεγέλασε τον Γλύκο που δεν κατάφερε να μπλοκάρει και κατέληξε στο βάθος της εστίας του για το 1-0.

Το γκολ έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του ΑΡΗ που έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ με τον Μανιά στο 32 και τον Τάτο στο 34, αλλά και στις δυο περιπτώσεις ο Γλύκος μάζεψε την μπάλα στην σωστή θέση. Ενδιάμεσα ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά με το σουτ του Στοχ να φεύγει άουτ.

Στο 40 και πάλι ο Στοχ απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε και πάλι δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Διούδη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 1-1

Την στιγμή που όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με το 1-0, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε ανέλπιστα με ένα απίστευτο αυτογκόλ του Οικονομόπουλου, ο οποίος στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα σε τρίπλα του Αθανασιάδη, την έστειλε στο παραθυράκι της εστίας του Διούδη για το 1-1!

“ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ” ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ ΣΕ ΚΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΚΚΙΝΗ

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Κάτσε έδωσε μία κλωτσιά στον Κύργια με το μύτο στο καλάμι του παίκτη του ΑΡΗ με αποτέλεσμα να προκληθεί γενική σύρραξη. Ο Κάτσε αποβλήθηκε δικαίως, ενώ πήραν κίτρινες Οικονομόπουλος, Αγκάνθο, Αθανασιάδης. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 10 (!!!) λεπτά καθυστέρησης με το ισόπαλο 1-1.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

O ΑΡΗΣ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή, αλλά υστερούσε εμφανώς στην τελική πάσα. Ο Σουνάς που δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Παπαδόπουλος, έδωσε την θέση του στο 60, σε ένα παίκτη που τον Γενάρη υπήρχε εισήγηση απομάκρυνσης, τον Αλέξη Καραγιάννη.

ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ Ο ΔΙΟΥΔΗΣ

Στο 65 σε κόντρα επίθεση του ΠΑΟΚ, ο Στοχ έβγαλε την σέντρα-σουτ η μπάλα άλλαξε πορεία από το πόδι του Γιαννίτση και τελευταία στιγμή με το πόδι ο Διούδης έσωσε το δεύτερο αυτογκολ!
Την ίδια στιγμή ο ΑΡΗΣ δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους με πολλές λάθος πάσες και επιλογές.
ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΑΝΤΙ ΚΥΡΓΙΑ!

Μετά από μία νέα 5λεπτη διακοπή, ο Παπαδόπουλος πέρασε τον Αγγελούδη στην θέση του Κύργια (!) με τον Οικονομόπουλο να γυρίζει στόπερ(!) και τον επιθετικό του ΑΡΗ να πηγαίνει δίπλα στον Αγκάνθο, την ίδια στιγμή που ο Τάτος γυρνούσε στο κέντρο πίσω από τους επιθετικούς.

ΤΡΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΦΣΑΙΤ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

Την ίδια στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχώς κλαψούριζαν στον Κομίνη, ο δεύτερος βοηθός έκοβε με ανύπαρκτα οφσάιτ τον Μανιά σε 2 περιπτώσεις που έβγαινε μόνος απέναντι από τον Γλύκο και άλλη μία όπου επίσης καλύπτονταν.

ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΚΑΝΘΟ

Ο Αγκάνθο που σε όλο το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα στο 86 είδε δίκαια την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε αναίτια την ομάδα με δέκα παίκτες, καθώς η αποβολή ήρθε για μαρκάρισμα εκτός φάσης στον Βίτορ. Ο Κομίνης κράτησε μόλις 3 λεπτά καθυστερήσεων, ενώ υπήρχε νωρίτερα διακοπή για 3-4 λεπτά!!!

Ο ΑΡΗΣ ωστόσο μέχρι και εκείνο το λεπτό έπαιξε για περίπου 40 λεπτά με παίκτη παραπάνω και δεν έκανε τελική προς την εστία του Γλύκου και δικαιολογημένα έμεινε στην ισοπαλία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας(78 Αγγελούδης), Γιαννίτσης, Βανγκέλι, Τσουμάνης, Οικονομόπουλος, Καμινιώτης, Σουνάς (60΄Καραγιάννης), Τάτος, Μανιάς, Αγκάνθο.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Λούκας (63 Σαλπιγγίδης), Στοχ (85 Γεωργιάδης), Βίτορ, Κάτσε, Κατσουράνης (90 Κίτσιου), Ινσαουράλδε, Αθανασιάδης, Νάτχο.

Προτεινόμενα Άρθρα