Ψευτοοπαδισμός και κλάψα από Τζαβέλα

από AllAboutARIS

Πολλές φορές γίνεται λόγος για επεισόδια και συμπεριφορές οπαδών. Όταν υπάρχουν παίκτες που ντροπιάζουν το ποδόσφαιρο με συμπεριφορές και δηλώσεις, τότε δεν φταίνε οι οπαδοί που αντιδρούν.

Πολλές φορές γίνεται λόγος για επεισόδια και συμπεριφορές οπαδών. Όταν υπάρχουν παίκτες που ντροπιάζουν το ποδόσφαιρο με συμπεριφορές και δηλώσεις, τότε δεν φταίνε οι οπαδοί που αντιδρούν. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Τζαβέλας και οι συμπαίκτες του έκαναν λόγο για το νόμο της Τούμπας όταν μοίραζαν μπουνιές και άμεναν ατιμώρητοι.

Σήμερα μετά το ματς το…παλικάρι Τζαβέλας που σε ολόκληρο το ματς κλαιγόταν στον διαιτητή, συνέχισε με… κλάμα και στις δηλώσεις του, αλλά ταυτόχρονα έκανε και μία δήλωση που θα…αποθεωθεί σε ένα αποκορύφωμα ψευτοοπαδισμού, αλλά να ξέρει πάρα πολύ καλά ότι θα τον κυνηγάει σε όλη του την καριέρα. Ο…πολύς Τζαβέλλας που θα έπρεπε ως διεθνής να είναι και πολύ πιο προσεκτικός σημείωσε ότι χαίρεται πάρα πολύ που βρίσκεται για τελευταία φορά στο Βικελίδης. Προφανώς το είπε γιατί την επόμενη φορά που θα κληθεί να αγωνιστεί στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ευρώπης, θα δηλώσει…τραυματίας.

Προτεινόμενα Άρθρα