Επαιξαν παθιασμένα, αλλά

από AllAboutARIS

Έδωσαν ότι μπορούσαν οι παίκτες του ΑΡΗ στο ντέρμπι. Ξεχώρισαν Τάτος και Βαγγέλη, προσπάθησαν όλοι.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Στο γκολ του ΠΑΟΚ που το πέτυχε ο ΑΡΗΣ δεν φέρει ευθύνη, είχε πολύ σωστή αντίδραση στη φάση του Στοχ στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισε όλες τις σέντρες.

ΒΑΓΓΕΛΗ: Πολύ παθιασμένο παιχνίδι από τον παίκτη προσωποποίηση του πάθους. Είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις και μόνο προς το τέλος αντιμετώπισε κάποια προβλήματα από τον Στοχ.

ΚΥΡΓΙΑΣ: Εκανε καλό ματς ο κεντρικός αμυντικός του ΑΡΗ που δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στον χώρο ευθύνης τους. Αντικαταστάθηκε στο τελευταίο τέταρτο για να μπει ένας επιθετικός.

ΓΙΑΝΝΊΤΣΗΣ: Επαιξε καλά τον Αθανασιάδη και δεν τον άφησε να βρει χώρους και μέτωπο προς την εστία.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Επαιξε πολύ δυνατά τον Στόχ στο πρώτο ημίχρονο και δεν του άφησε χώρους. Σε σχέση πάντως με άλλα παιχνίδια δεν ανέβηκε καθόλου για να βοηθήσει και στην επίθεση.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ο άτυχος της βραδιάς αφού χωρίς να το θέλει σκόραρε εις βάρος της ομάδας του. Ήταν και αυτός πολύ παθιασμένος, αμύνθηκε καλά και σε 1-2 περιπτώσεις του έλειψε η καλή τελική πάσα στην επίθεση.

ΣΟΥΝΑΣ: Πήρε την ευκαιρία από τον Παπαδόπουλο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αλλά δεν την άρπαξε. Δεν μπήκε στο κλίμα του ντέρμπι, ήταν άτολμος, φοβισμένος, έκανε αρκετά λάθη και ήταν ο πρώτος που αντικαταστάθηκε.

ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ: Επέστρεψε από τον τραυματισμό του και έβγαλε 90λεπτο. Στο πρώτο του ντέρμπι, παίζοντας δίπλα στον Οικονομόπουλο τα πήγε σχετικά καλά με δεδομένο ότι προέρχεται από τραυματισμό. 

ΤΑΤΟΣ: Ο καλύτερος του ΑΡΗ στο πρώτο ημίχρονο με φοβερή διάθεση, πολλές πρωτοβουλίες και ένα γκολ έστω και με τη βοήθεια του Γλύκου. Στην επανάληψη δεν βρήκε τους χώρους για να απειλήσει.

ΑΓΚΑΝΘΟ: Μηδαμινή η συνεισφορά του στο παιχνίδι. Παρά την εμπειρία του δεν μπόρεσε να τιθασεύσει τα νεύρα του. Από την αρχή ψαχνόταν περισσότερο για φασαρίες παρά για να παίξει ποδόσφαιρο και φλέρταρε συνεχώς με την αποβολή.

ΜΑΝΙΑΣ: Ήταν μέσα στις φάσεις, ήταν πολύ κινητικός, έχασε ευκαιρίες και βοήθησε και πολύ στην άμυνα στην πλευρά του.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Κανείς δεν κατάλαβε την επιλογή του Παπαδόπουλου να βάλει σε ένα ντέρμπι ένα παίκτη που πριν από ενάμιση μήνα είχε ζητήσει να φύγει. Ο «μικρός» μπήκε πιο ορεξάτος από τον Σουνά αλλά γρήγορα έπεσε η απόδοσή του.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: Δεν κατάφερε να φανεί στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Προτεινόμενα Άρθρα