Δύο ήττες τα τελευταία 18 χρόνια…

από AllAboutARIS

Ούτε τον χειρότερο ΑΡΗ στην ιστορία του δεν μπόρεσε να κερδίσει ο δεύτερος στην βαθμολογία και πάλι την ευθύνη την ρίχνουν αλλού…

Για τον ΑΡΗ η φετινή χρόνια είναι από τις χειρότερες στην ιστορία του. Είναι μια από τις μαύρες σελίδες των 100 χρόνων που  θα αργήσει πολύ να φύγει από το μυαλό όλων των φίλων της ομάδας. Το σημερινό αποτέλεσμα λογικά θα αποδειχθεί καταδικαστικό για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής θα πρέπει η ομάδα να κάνει μόνο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Και ενώ ο ΑΡΗΣ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό να κάνει την αυτοκριτική του, ο σημερινός αντίπαλος για ακόμη μία φορά προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες αλλού. Βρίσκει δικαιολογίες με την διαιτησία επειδή δεν κατάφερε ούτε τώρα να κερδίσει τον χειρότερο ΑΡΗ αγωνιστικά όλων των εποχών.

Είναι φανερό πως δεν μπορούν στην έδρα του ΑΡΗ. Υπάρχει φόβος, υπάρχει αδυναμία, υπάρχει ο κόσμος που τους επηρεάζει αρνητικά. Όπως και να έχει είναι φανερό πως ο ΑΡΗΣ δεν χάνει από τον αιώνιο αντίπαλό του σε όποια κατάσταση και αν είναι. Το ίδιο συνέβη και πέρυσι σε μια ανάλογη χρονιά για την ομάδα.

Φυσικά το σημερινό αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο για τον ΑΡΗ αλλά η ιστορία γράφει και έχει γράψει δέκα ματς αήττητος ο ΑΡΗΣ από τον ΠΑΟΚ στην έδρα του. Τελευταία ήττα ήταν τον Φεβρουάριο του 2005, ενώ στα τελευταία 18 χρόνια οι φιλοξενούμενοι έχουν φύγει νικητές από το «Κλεάνθης Βικελίδης» μόλις δύο φορές.

Προτεινόμενα Άρθρα