Εκδικάζεται η κύρια αίτηση Α.Σ, ΚΜΑ και μετόχων

από AllAboutARIS

Νέο επεισόδιο στο δικαστικό σήριαλ μεταξύ ΠΑΕ και των θεσμικών φορέων του ΑΡΗ που ζητούν την αντικατάσταση της διοίκησης Σκόρδα.

Άλλο ένα ραντεβού στο δικαστήριο έχουν σήμερα οι θεσμικοί παράγοντες του Αρη με… φόντο την επόμενη μέρα, διοικητικά. Το πρωί στις 11:00 εκδικάζεται στο Ειρηνοδικείο η αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής διοίκησης υπό τον Λάμπρο Σκόρδα που έχουν καταθέσει ΑΣ, της ΚΜΑ και μεμονωμένων μικρομετόχων που είτε εκπροσωπούνται με πληρεξούσιο προς την ΚΜΑ είτε τον ΑΣ, είτε εκπροσωπούν τους εαυτούς τους χωρίς πληρεξούσιο προκειμένου να αντικατασταθεί η αρχικά επταμελής διοίκηση η οποία στην εξέλιξη έγινε τριμελής και με την ανάκληση της παραίτησης του Γιώργου Βασβάνη είναι τελικά τετραμελής.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, όσοι επιδιώκουν την αντικατάσταση της διοίκησης Σκόρδα από αυτή του Παναγιώτη Στεφανίδη, θα επικαλεστούν πέρα από την επιθυμία των μετόχων και τις πρόσφατες παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ (Βογιατζής, Αριστοτελίδης) καθώς και τις πρόσφατες δηλώσεις του Λάμπρου Σκόρδα στην συνέντευξη τύπου της περασμένης Δευτέρας περί υποβιβασμού στη Γ΄ Εθνική.

Δεν αποκλείεται πάντως η πλευρά Σκόρδα, έχοντας κερδίσει την προσωρινή διαταγή να ζητήσει σήμερα αναβολή ώστε να παραμείνει στη θέση της τουλάχιστον ως το τέλος του πρωταθλήματος. Ούτως ή άλλως, ακόμη και αν η κύρια αίτηση συζητηθεί σήμερα, η απόφαση δεν αναμένεται να βγει άμεσα.

Προτεινόμενα Άρθρα