Χαμόγελα για Τριανταφυλλάκο

από AllAboutARIS

Απόλυτη ικανοποίηση για την επανάκαμψη του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, σκέψεις να μπει στην αποστολή του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Η πιο σημαντική στιγμή του χθεσινού φιλικού με την Κ20 ήταν η επανεμφάνιση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου στο γήπεδο, 110 μέρες μετά την επέμβαση στο πόδι του εξαιτίας του κατάγματος κνήμης που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε τον 23χρονο μεσοεπιθετικό στο πρώτο ημίχρονο σε ρόλο επιτελικού μέσου και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τα πατήματά του, την προσαρμογή του, τις επαφές του με την μπάλα μετά από το μεγάλο διάστημα αποχής. Του λείπει φυσικά ο αγωνιστικός ρυθμός και οι ανάσες αλλά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η χθεσινή του παρουσία έστω και στο φιλικό με τους νέους, απέδειξε πόσο πολύ έλλειψε από τον ΑΡΗ ένας παίκτης με τα δικά του αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Ενας μέσος δηλαδή που να ξέρει την μπάλα, να μπορεί να υποδεχθεί την πρώτη πάσα και να μεταφέρει το παιχνίδι στην επίθεση και φυσικά να σκοράρει. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Σούλης Παπαδόπουλος και για ψυχολογικούς λόγους να πάρει τον Σερραίο παίκτη στην αποστολή του αγώνα με τον Πανθρακικό και γιατί όχι να του δώσει και χρόνο συμμετοχής.

Προτεινόμενα Άρθρα