"Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν"

από AllAboutARIS

Την πεποίθησή του ότι υπάρχουν μέλη στην κιτρινόμαυρη οικογένεια που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο εξέφρασε ο Ντίνος Κούης.

Μια από τις σημαίες του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ, ο Ντίνος Κούης προσπάθησε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας στην γενικότερη απογοήτευση που διακατέχει τους αρειανούς, λέγοντας ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν να βοηθήσουν αρκεί να τους προσεγγίσουν σωστά: “Μας δίνεται ευκαιρία να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δώσουν πολλά στην ομάδα. Με αυτά που γίνονται όμως, όχι απλά δεν πλησιάζουν, αλλά θέλουν να φύγουν ακόμη πιο μακριά. Ολοι αυτοί να μπουν μπροστά και να ενωθούμε όλοι όσοι αγαπάμε τον ΑΡΗ. Τώρα πρέπει να το δείξουμε αυτό. Όλοι μαζί θα πρέπει να πάρουμε μία απόφαση που θα δώσει την ευκαιρία στον ΑΡΗ να αναγεννηθεί και να γίνει ξανά η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος” τόνισε. 

Όσο για το ποιοι θα πρέπει να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια ο Ντίνος Κούης είπε: “Όλοι ξέρουμε ποιοι έκαναν κακό. Αυτούς δεν τους θέλουμε. Θέλουμε κάποιους, που επιθυμούσαν να βοηθήσουν και δεν τους αφήνανε και φυσικά όλους όσοι θέλουν να ενισχύσουν τον σύλλογο. Εγώ έχω πληροφορίες για πολλούς τέτοιους ανθρώπους. Θα πρέπει να γίνει μία συγκέντρωση για να συζητηθούν όλα αυτά. Ό,τι είναι καλύτερο πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε”.

Για το σενάριο της Γ’ εθνικής και τον παραγκωνισμό των βετεράνων τόνισε: “Δεν θέλω να βάζω ακόμη στο μυαλό μου σενάρια Γ’ εθνικής. Εχω ζήσει μεγάλες στιγμές. Ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω αυτή την στιγμή. Είναι μία απόφαση που δεν πρέπει να την πάρει ο Κούης ή κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένα. Όλοι μαζί ομαδικά πρέπει να βρούμε την λύση. Στην ομάδα υπήρχαν άνθρωποι που αποφάσεις και δεν ξέραν από ποδόσφαιρο. Υπάρχουν βετεράνοι που με την προσωπικότητα τους θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Στο εξωτερικό βλέπετε τι γίνεται. Τους καλούν στο γήπεδο. Βγάζουν φανέλες με το όνομά τους. Πηγαίνουν στην μπουτίκ για αυτόγραφα και φωτογραφίες. Όλα αυτά μας έλειψαν από τον ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα