Ένας αιώνας ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την γιορτή των 100 χρόνων του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας και παράλληλα παραθέτει…υστερόγραφα αφύπνισης!

O ΑΡΗΣ έχει μπροστά του 5 παιχνίδια στα οποία οφείλει να προσπαθήσει να κάνει αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο. Ενδεχομένως μέχρι την 26η Μαρτίου και τον αγώνα με τον Εργοτέλη να έχει απολέσει όλες του τις μαθηματικές ελπίδες ή αν κερδίσει τα ματς στην Κομοτηνή και με την ομάδα της Κρήτης να έχει διατηρήσει τις όποιες λιγοστές μαθηματικές του ελπίδες.

Μία μέρα νωρίτερα ωστόσο ο ΑΡΗΣ θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής. Ένα ολόκληρο αιώνα προσφοράς στον ελληνικό αθλητισμό και διάδοσης της… συμπρωτεύουσας που ΜΟΝΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ένιωσε για κάποια χρόνια ότι αποτελεί την πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Μόνο ο ΑΡΗΣ έχει πετύχει να…μεταφέρει την πρωτεύουσα και στην προκειμένη περίπτωση για το μπάσκετ από την Αθήνα σε μία άλλη πόλη. Φυσικά και πολλές ομάδες από την επαρχία έχουν κατά καιρούς πετύχει διακρίσεις, έχουν κατακτήσει τρόπαια, αλλά καμία εκτός Αθήνας δεν κατάφερε να χτίσει μία πραγματική ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που λόγω των εξελίξεων στο ποδόσφαιρο ζει χρονιές μιζέριας, απαξίωσης και μίρλας, την Τρίτη συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. Επέλεξα για φωτογραφία το πιο εύστοχο πρωτοσέλιδο του SUPER ARIS φέτος. Μπορεί να μην… πουλάει όπως τα…ξεφωνητά σε παράγοντες ή την καζούρα στους συμπολίτες, αλλά για μία ακόμα φορά αναδεικνύει το τι σημαίνει αυτος ο σύλλογος για τον Αρειανό οπαδό, την Θεσσαλονίκη.

Ο ΑΡΗΣ είναι αυτός που συνέδεσε πρώτος το όνομά του με τους πανηγυρισμούς στο σύμβολο της Θεσσαλονίκης, στο σύμβολο της Μακεδονίας και στην συνέχεια βέβαια ακολούθησαν οι… κορυφαίοι στο copy paste στα οπαδικά ζητήματα. Εδώ θα πει κάποιος έχουν αναγάγει σε σλόγκαν τους την φράση του αείμνηστου Συρόπουλου (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ) και πρόσφατα αντέγραψαν ακόμα και το ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ, δεν θα αντέγραφαν τους πανηγυρισμούς στον Λευκό Πύργο;

Προτεινόμενα Άρθρα