Ποιος ήταν ο αδιάφορος;

από AllAboutARIS

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός δεν υπήρχε στο γήπεδο και έχανε με 0-1, στο δεύτερο ο ανύπαρκτος και παίζοντας λες και δεν είχε ενδιαφέρον ήταν ο ΑΡΗΣ με αποτέλεσμα την ανατροπή!

Ο ΑΡΗΣ “κατάφερε” να χάσει από έναν ακόμα αδιάφορο αντίπαλο παρότι προηγήθηκε στην Κομοτηνή και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 71. Το τελικό 2-1 από τον Πανθρακικό ουσιαστικά σφράγισε τον υποβιβασμό τουλάχιστον… αγωνιστικά.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός δεν υπήρχε στο γήπεδο και έχανε με 0-1, στο δεύτερο ο ανύπαρκτος και παίζοντας λες και δεν είχε ενδιαφέρον ήταν ο ΑΡΗΣ με αποτέλεσμα την ανατροπή!

Ο Παπαδόπουλος παρέταξε τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Κύργια, Γιαννίτση στο κέντρο της άμυνας, τον Βανγκέλι αριστερά και τον Βλάχο δεξιά στα μπακ. Στα χαφ ήταν οι Οικονομόπουλος, Τσιάρας, με τον Τάτο μπροστά τους και τους Τσουμάνη (αριστερά) και Καμινιώτη (δεξιά)στις πτέρυγες, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Μανιάς.

Στο 5΄ μετά από σέντρα του Βανγκέλι, ο Αθανασιάδης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Μανιάς προσπάθησε να επωφεληθεί, αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί της ομάδας της Θράκης.
Στο 13΄μετά από φάουλ του Τάτου, ο Ίγκορ απομάκρυνε ασταθώς, αλλά το σουτ του Βλάχου από πολύ καλό σημείο έφυγε ψηλά άουτ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Διούδης μετά από προβολή του Ίγκορ απομάκρυνε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν.

ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑΤΟ-ΒΛΑΧΟ

Στο 17 ο γκολκίπερ του Πανθρακικού έπιασε την μπάλα μετά από γύρισμα συμπαίκτη του και ο Δελφάκης σημείωσε το έμμεσο. Στην εκτέλεση αρχικά ο Τάτος και στην συνέχεια ο Βλάχος δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Αθανασιάδη που κράτησε το 0-0.

Στο 20 το σουτ του Μανιά, μπλόκαρε και πάλι ο Αθανασιάδης, ενώ στην κόντρα επίθεση ο Ίγκορ δεν πρόλαβε το γύρισμα του Τζάνη και έμεινε το 0-0.

ΣΕ ΚΕΝΗ ΕΣΤΙΑ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΟΥΤ Ο ΙΓΚΟΡ

Στο 31 χάθηκε η σπουδαιότερη ευκαιρία για τον Πανθρακικό, όταν μετά από γύρισμα του Τζάνη, ο Ίγκορ σε κενή εστία και με εξουδετερωμένο τον Διούδη  “κατάφερε” να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΕ ΚΥΡΓΙΑ ΣΤΟ 35!

Στο 34 ο Τάτος απάντησε στις ευκαιρίες με πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή το οποίο απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αθανασιάδης. Μετά την εκτέλεση όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έκανε άστοχη έξοδο και ο επερχόμενος Κύργιας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 0-1 στο 35΄.

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΑΤΟ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάντζιος έκανε δυο αλλαγές στα άκρα για να ενισχύσει την επιθετικότητα της ομάδας του. Ο ΑΡΗΣ απείλησε πρώτος στο 47 με τον Τάτο να εκτελεί το φάουλ και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Από την άλλη ο Πανθρακικός προσπαθούσε να απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή χωρίς όμως επιτυχία με την πρώτη ώρα αγώνα να ολοκληρώνεται με σκορ 0-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΤΙ ΚΑΜΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Στο 64 ο Παπαδόπουλος πέρασε τον Ηρακλή στην θέση του Καμινιώτη που ήταν τουλάχιστον μέτριος στα καθήκοντά του. Ο Ηρακλής πήγε στα χαφ δίπλα στον Οικονομόπουλο, ο Τσιάρας οπισθοχώρησε μπροστά από τα στόπερ και την ίδια στιγμή ανέλαβε τον χώρο δεξιά να τον καλύπτει ο Τάτος.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΙΓΚΟΡ!

Στο 65 ο Πανθρακικός απείλησε εκ νέου με τον Ίγκορ όταν μετά από σέντρα του Χασομέρη, ο Ίγκορ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε και πάλι το κάθετο δοκάρι του Διούδη που στην συνέχεια απομάκρυνε.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Ο Πανθρακικός ήταν σαφέστατα πολύ καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΡΗΣ ήταν σχεδόν ανύπαρκτος και αδικαιολόγητα έδινε χώρους. Έτσι στο 71 με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μολίνα ισοφάρισε σε 1-1. Στο επόμενο λεπτό ο Τάτος προσπάθησε για το 1-2, αλλά το σουτ του απομακρύνθηκε από τον Αθανασιάδη.

ΚΟΥΣΙΔΗΣ ΑΝΤΙ ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ

Μετά το γκολ που δέχθηκε ο Παπαδόπουλος έβγαλε από το παιχνίδι τον αρνητικό για ένα ακόμα ματς Βλάχο και πέρασε τον Κουσίδη. Ο Βανγκέλι πήγε δεξιά στα μπακ και ο Τσουμάνης γύρισε πίσω αριστερά.

ΣΟΥΤΑΡΑΝ…ΑΟΥΤ ΜΑΝΙΑΣ-ΚΟΥΣΙΔΗΣ

Στο 81 ο Αγγελούδης πέρασε και αυτός στο ματς αντί του Τσιάρα και στο επόμενο λεπτό ο Μανιάς από καλό σημείο μετά από πάσα του Τατου σούταρε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε στο επόμενο λεπτό και το σουτ του Κουσίδη επίσης από πάσα του Τάτου και ενώ βρίσκονταν σε καλή θέση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΙΓΚΟΡ ΣΤΟ 90

Την στιγμή που ο ΑΡΗΣ έδειχνε σημάδια… ζωής στο 90 ο Ίγκορ πέρασε και τον Διούδη και σημείωσε το 2-1 καταδικάζοντας οριστικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης που πλέον έχει…τυπικές μαθηματικές ελπίδες.

Οι ενδεκάδες:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μπεν , Παπαγεωργίου (46΄Μολίνα), Ιγκόρ, Χρήστου, Λαδάκης, Εμπόου, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Τζάνης (86 Καθάριος), Ντιόγκο (46 Χασομέρης)

ΑΡΗΣ: Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Καμινιώτης (63 Ηρακλής), Βλάχος (73 Κουσίδης), Βαγγέλη, Μανιάς, Τσιάρας(81 Αγγελούδης)

Προτεινόμενα Άρθρα