Πανιώνιος και Βέροια οι ομάδες χωρίς ισολογισμό;

από AllAboutARIS

Επί δύο χρόνια δεν έχουν επίσημα δημοσιευμένους ισολογισμούς!

Το «κουίζ» που μπήκε στο blog του Κυριάκου Θωμαΐδη από την προηγούμενη βδομάδα  και αφορά ομάδες που δεν έχουν δημοσιεύσει επίσημα τους ισολογισμούς τους απ’ ότι φαίνεται έχει βρει την… απάντησή του. Αυτές οι ομάδες σύμφωνα με πληροφορίες  του: tokitrino.blogspot.gr είναι ο Πανιώνιος και η Βέροια. Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ η τιμωρία που προβλέπεται είναι υποβιβασμός!

Από την πρώτη στιγμή το AllAboutARIS αναδημοσίευσε το θέμα και προσπάθησε να βρει τι ακριβώς συμβαίνει καθώς αφορά άμεσα και τον ΑΡΗ. Εφόσον λοιπόν επιβεβαιωθεί πως οι δύο αυτές ομάδες δεν έχουν δημοσιεύσει εδώ και δύο χρόνια τον ισολογισμό τους πρέπει να τιμωρηθούν.

Στην προκειμένη περίπτωση η ΠΑΕ ΑΡΗΣ πρέπει να πιέσει καθώς το συμφέρον της είναι μεγάλο. Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα. Αν τιμωρηθούν Πανιώνιος και Βέροια ο ΑΡΗΣ θα παίξει μπαράζ για την παραμονή του. Αν βέβαια είναι όντως αυτές οι δυο ομάδες χωρίς ισολογισμό. Πάντως από την πλευρά της Βέροιας σημειώνεται ότι έχει κατατεθεί ο ισολογισμός στο Υπουργείο και είναι τυπικό το θέμα της δημοσίευσης στο ΦΕΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα