Αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων!!!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχει υποβιβαστεί, το παιχνίδι είναι καθημερινή και η ΠΑΕ διπλασίασε τις τιμές των εισιτηρίων σε σχέση με τα παιχνίδια με Βέροια και Ξάνθη!!!

Για τις επιλογές της διοίκησης Σκόρδα τα έχουμε σημειώσει ουκ ολίγες φορές. Είχαμε δώσει τα εύσημα για το γεγονός ότι στα παιχνίδια εντός έδρας είχε αποφασίσει να βάλει φθηνό εισιτήριο των 5 ευρώ με εξαίρεση τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου δικαιολογημένα το εισιτήριο ήταν στα 10 ευρώ για τα πέταλα.

Για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη προφανώς και η διοίκηση της ΠΑΕ σκέφτηκε διαφορετικά. Ο ΑΡΗΣ έχει υποβιβαστεί, το παιχνίδι είναι καθημερινή και η ΠΑΕ διπλασίασε τις τιμές των εισιτηρίων σε σχέση με τα παιχνίδια με Βέροια και Ξάνθη και από 5 ευρώ για τις θύρες 1,2,3 όποιος θέλει να βρεθεί στο γήπεδο θα πρέπει να πληρώσει 10 ευρώ, ενώ στην 9 από 10 θα πρέπει να πληρώσει 15 ευρώ.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, αλλά σε κάθε περίπτωση το άδειο μεθαύριο Βικελίδης θα έχει συγκεκριμένες αιτίες και σίγουρα δεν θα φταίει ο κόσμος για αυτό…

Προτεινόμενα Άρθρα