“Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνατε νέα αίτηση”

από AllAboutARIS

Ο Αλέξης Κούγιας μετέφερε τις απορίες της δικαστού προς τους ανθρώπους του ΑΡΗ και την επιλογή να καταθέσουν νέα αίτηση για το 99,αντί για έφεση

Πέρα από το σχέδιό του για τον ΑΡΗ, ο κ. Κούγιας μιλώντας στο FM100 τοποθετήθηκε και για τα όσα έγιναν στο δικαστήριο το πρωί, μεταφέροντας τα λεγόμενα της έδρας προς τους ανθρώπους του ΑΡΗ και στην ουσία επιβεβαιώνοντας ότι παρά τα αντιθέτως λεγόμενα και επιλεκτικά προβαλλόμενα, η νέα αίτηση για το 99 αν μη τι άλλο είχε πάρα πολλές ομοιότητες με την πρώτη και θα ήταν προτιμότερο να γίνει έφεση.

“Η έδρα σαφέστατα και είχε συγκεκριμένη άποψη και την εξέφρασε λέγοντας προς τους ανθρώπους του ΑΡΗ, τι ήρθατε να κάνετε εδώ, γιατί δεν κάνατε έφεση και καταθέσατε νέα αίτηση αφού δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές.  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνατε νέα αίτηση και δεν πήγατε στο εφετείο. Αυτά είπε η δικαστής από κει και πέρα προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη νομική οδός από την διοίκηση του κ. Σκόρδα”.

Τα παραπάνω μετέφερε ο κ. Κούγιας που ήταν παρών στο δικαστήριο και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και να τα συγκρίνει βεβαίως και με τα κατά καιρούς λεγόμενα για εφέσεις και νέες αιτήσεις του 99.

Προτεινόμενα Άρθρα