Οι πρόσθετες παρεμβάσεις και η ΠΑΕ

από AllAboutARIS

Η ΠΑΕ όφειλε- αν το έκρινε απαραίτητο- να ζητησει πρόσθετη παράμβαση από την ΚΜΑ, αλλά δεν το έκανε, όπως βέβαια δεν το έκανε ούτε με τον ΑΣ που δεν παρέστη καν

Η διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα στην διαδικασία σήμερα για το άρθρο 99, έχασε και την προσωρινή διαταγή και πλέον αρχής γενομένης από μεθαύριο Τετάρτη κινδυνεύει να μην οριστούν τα παιχνίδια της και να της αφαιρεθούν βαθμοί (στην ουσία από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης). 

Ο κ. Κώνστας σημείωσε ότι όλα πήγαν καλά (!!!) και την ίδια στιγμή θέμα συζήτησης αποτελεί το γιατί δεν έκανε πρόσθετη παρέμβαση η ΚΜΑ υπέρ της ΠΑΕ. Οι ιθύνοντες της ΚΜΑ ήταν παρόντες στο δικαστήριο, παρακολούθησαν την διαδικασία, αλλά όπως επισημαίνουν δεν έκαναν καμία ενέργεια γιατί πάρα πολύ απλά δεν τους ζητήθηκε από την ΠΑΕ που κατέθεσε την αίτηση.

Πώς θα κάνει δηλαδή παρέμβαση η ΚΜΑ αν δεν της ζητηθεί από την πλευρά της ΠΑΕ; Χωρίς συννενόηση, χωρίς καμία επαφή, θα παρουσιάζονταν στο δικαστήριο από μόνη της; Ζητήθηκε από την ΠΑΕ να υπάρξει πρόσθετη παρέμβαση; Αν ναι και δεν έγινε κάτι τέτοιο η ευθύνη θα ήταν της ΚΜΑ. Αν όμως όχι η ευθύνη είναι καθαρά της ΠΑΕ. Πάντως είναι άξιο απορίας το γεγονός της στοχοποίησης από την μία της ΚΜΑ για μία πρόσθετη παρέμβαση, που σχεδόν καμία σημασία δεν είχε νομικά, αλλά να μην γίνεται το ίδιο και για τον έτερο μεγαλομέτοχο.

Γιατί ούτε ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ έκανε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΠΑΕ (και πώς να κάνει αν δεν του ζητηθεί;), αλλά για αυτόν ούτε γράφτηκε, ούτε λέχθηκε το παραμικρό. όπως φυσικά δεν γράφτηκε και δεν ειπώθηκε το παραμικρό για το γεγονός ότι η έδρα σημείωσε αρκετές φορές το για ποιο λόγο έγινε νέα αίτηση και όχι έφεση. Ότι δηλαδή πρότεινε στην συνέλευση ο κ. Στεφανίδης, αλλά το σώμα τότε ψήφισε για νέα αίτηση, προφανώς έχοντας γνώση και των διαφορών και της ουσίας των δυο νομικών ενεργειών. Και τώρα…λούζεται ο ΑΡΗΣ τα αποτελέσματα αυτής της απόφασης και πολλών άλλων ανάλογων.

ΥΓ Μία ερώτηση προς τους ανησυχούντες αναφορικά με το αν έπρεπε να κάνει ή όχι πρόσθετη παρέμβαση η ΚΜΑ. Για να κάνει παρέμβαση δεν έπρεπε να πάρει απόφαση το ΔΣ της; Ναι αυτό που ο κ. Σκόρδας και οι συνεργάτες του θεωρούν παράνομο και ως μη έχων το δικαίωμα να λαμβάνει αποφάσεις. Εδω τι θα γινόταν κατ` εξαίρεση…νόμιμο;  Και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη δηλαδή όπως πάντα εδώ και χρόνια…

Προτεινόμενα Άρθρα